På andra sidan Atlanten försöker man att aktivt förtränga och glömma den massiva inblandning i bl. a. det ryska valet 1996.  Avsikten är tydligen att få kraft att bedriva en grundlös häxjakt riktad mot Trump och Ryssland. Enbart balanserande på ett kvastskaft flyger man så österut för att kunna starta ett ekonomiskt krig mot Putins vänner. Men detta är bara en sida av en gigantisk provokation med många sidor, och där kvastskaft och språkrör har ersatts av erigerade kanonrör. I denna häxjakt deltar även Sverige efter bästa förmåga och många mandom, mod och morske män vill se den ryske björnen svälta ihjäl.

Vid Bilderbergsmötet, som avlöper under några dagar varje år, bearbetas våra partiledare en efter en av folk från USA,s politiska elite. En kultur-marxistisk agenda med udden riktad österut är där självskriven.  Ryssarna äger naturligtvis inte tillträde till dessa hemlighetsfulla kotterier.

Men om vi håller oss till det i dagarna lanserade sanktionsprogrammet mot Ryssland, ser vi att det bygger på främst två moment; Kritiken mot att Krims befolkning fått välja sin egen väg, samt att man misslyckats med att bevisa rysk inblandning i USA,s plutokratiska presidentval.  På grund av detta är man från USAs sida villig att äventyra världsfreden. En legitimerad dåre skulle aldrig komma på något så perverst.

När det gäller Krim så är det från USAs sida inte en ömsint omsorg om vare sig befolkningen på Krim, som aldrig velat tillhöra Ukraina, eller om Ukrainas pronazistiska rövarband. Nej, här gäller det en sionistisk elite, som redan på 1940-talet ville lägga beslag på Krim för egen del. Sovjets spionchef under den här tiden, Pavel Sudoplatov, har i sina memoarer berättat att NKVD,s chef, Berija informerat honom om att initiativet till en judisk Krim-stat kom från amerikansk-judiska organisationer. Tanken på ett judiskt Krim var alltså inte en förflugen tanke endast, utan något som man arbetade intensivt med i mitten av 40-talet. Sudoplatov fortsätter: ”Tanken på att upprätta en judisk socialistisk stat på Krim diskuterades öppet i Moskva, inte bara bland de judiska invånarna utan också inom statsadministrationen.”

Feta amerikanska bankirer erbjöd i anslutning till krigsslutet Sovjet stora lån mot att judarna fick överta Krim. Stalin satte stopp för sådana funderingar när han insåg att villkoren för de judisk-amerikanska lånen var hutlösa. År 1945 satte alltså Stalin stopp för ett judiskt övertagande av Krim, och 2014 satte Putin samma stopp för ett nytt sionistiskt försök att överta Krim. Kuppen i Kiev 2014 var nämligen inte en inhemsk revolution utan en anglo-sionistisk statskupp där en av USA,s judiske statssekreterare Viktoria Nuland tillsatte den nya presidenten. Sedan kunde ockupanterna på Mai-dan torget dra sig tillbaka med fyllda plånböcker som tack för att de under skränande låtit  hundratals bildäck brinna. Den judiske oligarken Ihor Kolomoyskyj hade sörjt för detta. Några dagar efter kuppen var en stor amerikansk flottstyrka nästan framme vid Krim för att militärt överta halvön med Krims goda minne – men Putin hann före.  Många judar var inblandade i Kiev-kuppen och därför hör jag nu någon skrika ” antisemitism”. Stopp där- antisemitism är något helt annat; Antisemitism är olika former av verbala och fysiska aggressioner riktade mot semitiska individer och folk. Semitiska folk är de närbesläktade folkgrupper som bebor Mellanöstern, t. ex. palestinierna, libaneser och syrier. De som visat och utövat mest förakt och våld mot dessa semiter är de Khazarien-judar, som till stor del utgör Israels befolkning. De utgör en antisemitisk kärntrupp.

Det är i det ljuset vi ska se den intensiva amerikanska hatkampanjen mot Ryssland och Putin. En judisk elite som en viktig del av ” the deep state of USA” hade nämligen sedan decennier planerat att bemäktiga sig Krim, som de i hemlighet räknar som sitt urhem. Detta är något som även Netanyahu bekräftat. Det lilla revanchistiska etniska eliten får så med sig stora delar av den politiska toppen plus betydande delar av snärjda europeiska politiker i en häxjakt där ekonomiska sanktioner används som vapen och där en stat med 150 miljoner invånare kommer att drabbas.

Tillbaka till Washington. Omröstningarna som genomfördes i den amerikanska kongressen och i Senaten i slutet av juli gav ett nästan hundraprocentigt stöd för ekonomiska sanktioner mot Ryssland. Men det var inte landets medborgare som ville ha sanktionerna. Den politiske analytikern James Kirchick kan berätta att mer än hälften av republikanerna ser Ryssland som en bundsförvant och bara en minoritet tror att Kreml sökte att påverka presidentvalet. Men eftersom stödet för sanktioner var överväldigande så man kan misstänka att det var någon som drog i trådarna. Minns då den israeliske politikern Yossi Sarid,s ord i Haaretz: ”Vi –` de äldsta av Zion` drar i trådarna till Kongressen, och kongressmännen är ingenting annat än marionetter som utför våra önskningar. Och om de inte förstår våra ord, så förstår de våra hot. Och om vi tidigare uppträdde bakom scenen, så uppträder vi nu öppet på den centrala scenen”. Detta citat ligger också i linje med en del uttalanden an Benjamin Netanyahu.

Helt klart är att de ekonomiska sanktionerna mot Ryssland är iscensatta av en liten lobby som har intresse av att skada Ryssland men även Europa. Dessa sanktioner håller nu i dagarna på att backas upp av USA,s militära uppladdningar i Georgien och Ukraina.

För elva år sedan kunde den georgiske presidenten, Mikail Saakashvili med ett massivt stöd från USA ta initiativet till att etniskt rensa Syd-Ossetien från ryssar. Men han sprang på pumpen och efter sex dagar fick han se sig besegrad. När vi nu skriver 2017 är USA där igen, men inte ensam. Tillsammans med andra NATO-länder däribland England och Tyskland genomför man stora militärövningar nära den ryska gränsen. Syftet är delvis att träna in Georgien i en NATO-gemenskap. I den positionen skulle landet lätt kunna provocera sin mäktige granne Ryssland till vapen-aktiviteter som skulle få hela NATO-svärmen på fötter.

Samtidigt ökar provokationerna från det av USA styrda Ukraina. Pentagon planerar nu hur man snabbt ska kunna förstärka den Ukrainska armen med bl. a. anti-tank stridsspetsar och andra dödliga vapen för att på det sättet åstadkomma ett hett krig mot Ryssland. Att försöka uppfylla Minsk II avtalet är det från den sidan inte tal om – det är krig som gäller. Kurt Volker, USA,s speciella Ukraina representant sa förra veckan, att Washington ska leverera dödliga vapen för att kunna stoppa Ryssland. Det visar att man i Washington inte har en aning om vad som har hänt och händer i Ukraina. Nej det är det våldsbejakande Ukraina som måste stoppas från att terrorisera en landsdel som söker själsständighet.

Washington har förutom stora vapenleveranser till landet även berikat ett ukrainskt armecenter nära Lviv med 22 miljoner USD och kommer nu att leverera ytterligare 20 miljoner USD till olika träningsläger i Ukraina. Under 2018 kommer ukrainas försvarsindustri att berikas med hela 410 miljoner dollar – alltmedan amerikanska medborgare svälter på gatorna hemma i ”lyckolandet” The United States.

Så United är man dock troligtvis inte i Washington för närvarande. Mycket talar för att man är djupt oense om vilken stat som först bör provoceras till krigshandling; är det Ryssland, Kina, Nordkorea eller Iran?  Kanske vår försvarsminister, som har goda vänner i Pentagon, kan hjälpa till att peka ut åt vilket håll kanonerna bör riktas.

Hans Myrebro, Hur man provocerar fram krig

NATO

historisktkorrekt.se

6 KOMMENTARER

 1. Man kan regelvidrigt invadera Krim som Ryssland gjorde och göra många rädda så att vi i Sverige har åter har mönstring till militären.

  Det tar ni aldrig upp.

  Så det är Ryssland som började konflikten inte Ukraina.

  • Eftersom flertalet invånare på Krim är av ryskt ursprung så valde de efter en folkomröstning att be om att få tillhöra den ryska federationen – vilket de beviljades. Men jag vet att det inte går att föra en faktabaserad diskussion med HM som har sett det som sin uppgift att vara mediemaktens folkliga språkrör i detta kommentarsfält. Nättroll kallas det visst … och det finns många som är betalda. Ibland låtsas de också vara aggressiva rasister, för att misstänkliggöra dem som kan tänka självständigt. Så jobba på HM … du blir något av ett bevis på att makten känner sig hotad.

   • Omröstningen hände efter Ryssland hade militärt intervenerat i Krim. Ryska interveneringen av Krim är något som ryska uppgifter säger att de hade planerat i förväg.

    Förhandla det tyckte tydligen Ryssland att det inte klarade av.

    • Tur för Krimborna att de fick möjligheten att välja vart dom skulle tillhöra. I Donetsk regnar granaterna på civila hus och dom har inte heller möjlighet att välja Ryssland även om dom skulle vilja det. Det dom kan få är fred och en utökad självständighet vilket inte är dåligt jämfört med kriget av idag. Förutsatt att det skrivs under ett fredsavtal av något slag.

  • Struntprat! USA låg bakom en statskupp i Ukraina där den valda presidenten jagades bort från makten och ersattes av en fascist i USA:s ledband! Du har verkligen ingen koll på något så sluta med dina inlägg du gör dig bara löjlig! Men du kan ju ringa Saakashvili, den förre korrumperade gangstern och presidenten från Georgien, om närmare detaljer om vilka skurkar som styr numera i Ukraina.

   • Bevisa att USA låg bakom statskuppen i Ukraina med tillförlitlig information tack för du kommer med uppgifter som inte går att bekräfta.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här