Under åren med covid-19-bedrägeriet rapporterade jag att covid var sällsynt i de delar av Afrika där ivermectin användes varje vecka som förebyggande av flodblindhet och HCQ användes som förebyggande av malaria. Jag rapporterade också att stora delar av Indien använde ivermectin som förebyggande och botemedel och stördes lite av covid. Samma sak i Brasilien och Peru. Varhelst ivermectin användes fanns det inga överskottsdödsfall. Så småningom erkände japanerna ivermektins dygd och antog den som det officiella botemedlet, eftersom det mycket uppskattade ”vaccinet” visade sig inte ge något skydd men utgjorde ett allvarligt hot mot liv och hälsa.

Idag försöker det medicinska etablissemanget fortfarande undertrycka ivermectin och HCQ, och av samma skäl som under den påstådda ”pandemin”. Ett billigt förebyggande och botemedel står i vägen för Big Pharma-vinster och mandat för vaccination, masker och lockdowns.

Covid-åren lärde mig att relativt få läkare är kompetenta, kapabla till självständigt tänkande och har intresse av att hitta godkända läkemedel, såsom ivermectin, som är effektiva mot nya patogener. Dessa läkare räddade patienters liv till det medicinska etablissemangets stora nöd, och de läkare som räddade sina patienters liv straffas fortfarande för att göra det.

I september 2021 sa den korrupta American Medical Association till läkare att sluta förskriva ivermectin för covid-19. I ett uttalande varnade AMA tillsammans med American Pharmacists Association (APhA) och American Society of Health-System Pharmacists (ASHP):

”Vi är oroade över rapporter om att öppenvårdens förskrivning och dispensering av ivermektin har ökat 24 gånger sedan före pandemin och ökat exponentiellt under de senaste månaderna. Som sådan kräver vi ett omedelbart slut på förskrivning, dispensering och användning av ivermektin för förebyggande och behandling av covid-19 utanför en klinisk prövning.”

”Dessutom uppmanar vi läkare, apotekare och andra förskrivare – betrodda vårdpersonal i sina samhällen – att varna patienter mot användning av ivermektin utanför FDA-godkända indikationer och vägledning, oavsett om de är avsedda för användning hos människor eller djur, samt att köpa ivermektin från onlinebutiker.”

Dr. Joseph Mercola: ”Hur många dog i onödan till följd av dessa kommandon?”

Mercolas fråga är bra. De som dog av covid dog på grund av brist på behandling. För att ett otestat vaccin ska kunna tas i bruk under ”nödanvändningstillstånd” får det inte finnas några botemedel. Därför var det medicinska etablissemanget, som fungerar som marknadsföringsagent för Big Pharma, tvungen att förneka att det fanns några botemedel och förhindra läkare från att bota patienter med Ivermectin och HCQ innan kunskapen om botemedlet spred sig. Annars skulle dagordningarna för Dödsskottet blockeras.

Nu när det medicinska etablissemanget har en ny covid-variant att skrämma människor med och en uppdaterad farlig vax, talas det om en ny omgång vax-, mask- och lockdown-mandat.

Dessa åtgärder är mycket farliga och helt onödiga. Men de maximerar vinst och kontroll, och det är deras syfte.

Mitt råd är att om du har en läkare som varnar dig från ivermectin, har du en dumbshit eller korrupt läkare som är mycket farlig för ditt liv och hälsa. Hitta snabbt en annan som har intresse av att känna till fakta och beslutsamhet att sätta sina patienter före Big Pharmas vinster. Och lita verkligen inte på något företagssjukhus.

Paul Craig Roberts

Originaltext: anthropocene.live, Ivermektin är ett bevisat botemedel mot covid – Låt inte någon säga något annat

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här