J’accuse – Vi anklagar

del av Agenda 2030 Mikki Willis historiska demonstrationen coronalabyrinten brittiska liv munskydd på restaurang Max åtta personer coronakris

Sverige ligger långt efter de flesta kulturländer när det gäller tillämpning av och forskning om de naturliga medicinska medel och metoder som har hälsa som sitt främsta mål. Detta har visat sig i dessa coronatider, när man istället för att fullt ut tillämpa godkända metoder som Intravenös C-vitaminbehandling enbart förlitat sig på smittskyddsbekämpning.

Likadant har man inte informerat om vikten att ha fullgoda D-vitaminhalter i blodet. Det senare har inte minst drabbat de nysvenskar som har svart eller brun hudfärg med mycket melanin. Istället har det gjorts instruktionsfilmer från centralt håll ut till olika vårdavdelningar där man instruerar hur man ska sätta in morfinpreparat så att den drabbade kan dö en smärtfri död. Denna behandling kan man bara ta till när alla andra livgivande medel är uttömda. Annars är det att hemfalla åt eutanasi – en planerad barmhärtighetsdöd. En aktiv dödshjälp!

Vi anklagar i dessa coronatider därför myndigheter som folkhälsomyndigheten och socialstyrelsen för de att i otaliga presskonferenser endast tvår sina händer och vill att medborgarna ska tvåla sina – råden ovan saknas.

Vi anklagar läkemedelsverket då de rent objektivt går läkemedelsindustrins intresse före de sjukas. Man försöker tiga ihjäl befintliga bevis för C-vitaminets effekt mot virussjukdomar för att istället släppa fram försök med patenterade mediciner som en del kostar 45 000 kronor per behandling.

Vi anklagar forskaretablissemanget för att de inte skyndsamt granskar de framgångsrika länderna när det gäller behandling, Kina och Sydkorea och låter deras livräddande behandlingar snabbt utvärderas för tillämpning på våra svenskar. Det är bara en tidsfråga innan Sveriges dödstal passerar Kina, trots att deras del av coronapandemin var mångfalt större.

Vi anklagar regering och riksdag för att inte ha genomskådat den dolda agendan bakom Corona utan som skuldsätter hela svenska folket för flera år framöver. Ni skapar utifrån WHOs direktiv (WHO som i sin tur är dominerad av vaccinindustrins pengar) som gör att coronaepidemin i sin förlängning kommer att medföra en havererad samhällsekonomi under år framöver.

Vi anklagar också public service som tycka uppträda som en garant för att dessa myndigheter ska få torgföra sina tankar helt ut, att sprida ångest, rädsla och att vi ska godta en ny världsordning, där det som borde vara den tredje granskande statsmakten istället fogligt ställer upp som maktens garant.

Vi anklagar också majoriteten av de läkare som beredvilligt ställer upp i intervjusoffor och baktalar de alternativ som ges, oavsett om detta är ett utslag av deras flockmentalitet eller en undermålig utbildning som går ut på att beskriva symtom istället för att söka sjukdomars orsak och därmed också visa på vägar tillbaka till hälsa. Många läkare bryter därmed å det grövsta mot det lagstadgade kravet att följa med i den forskning som ger råd och tips hur man läker sina patienter

Vi anklagar inte Bonnierskoncernen, med DN och Expressen som flaggskepp, och andra delar av läkemedelsindustrin. Det är ju deras affärsidé att försöka hindra folk från att bli friska av beprövade billiga läkemedel och naturliga medel.

Men vi anklagar dem för ett djupt oetiskt beteende. Trots att flera stora läkemedelsföretag internationellt upprepade gånger dömts för brott och betalat enorma bötesbelopp för detta så blir Sverige en lekplats för deras agendor.

Vi är:

Per-Arne Öckerman, professor emeritus och leg läkare, som länge prövat C-vitamin både på sig själv och på patienter

Ingemar Ljungqvist, författare till Aids Tabu och Cancer och Mikrober, Dessutom redaktör för hälsotidningar under snart 25 år. Dr Sc (OIUM)

Mikael Nordfors. Leg läkare och bestseller författare i USA. Mycket omtyckt läkare hos patienterna men förföljd av myndigheterna och Expressen.

Erik Enby, extra legitim läkare Göteborg , deslegitimerad av Socialstyrelsen då han likt Semmelweis och andra pionjärer gav sådana bidrag till forskningen runt mikrobernas roll vid kroniska sjukdomar att han var för långt före sin samtid.

4 KOMMENTARER

  1. […] Per-Arne Öckerman, Ingemar Ljungqvist, Mikael Nordfors och Erik Enby anklagar via Vaken.se etablissemanget för att inte fullt ut tillämpa godkända metoder, vikten av att ha fullgoda D-vitaminhalter i blodet, samt för att hålla på med aktiv dödshjälp. Denna kritik kommer även från Lars Bern, som dessutom påpekar att läkemedelsindustrins vaccin sannolikt kan göra mer skada än nytta. […]

  2. Mycket bra initiativ, tyvärr är det alltför liten del av svenska folket, som inser att dessa m fl myndigheter agerar i fascistisk anda mot medborgarna. Från amalgamkriget till coronakriget är myndigheterna och svenska staten våra huvudfiender, och ändå fortsätter majoriteten att rösta på detta till botten korrumperade system och den arroganta makten. Sådan är socialismen!

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here