Jüri Lina och Steve Ahlberg har kommit ut med sin nya film: Januseffekten, Baals slavar. Filmen handlar om att frimureriet skapade och styr kommunismen.

Läs mer på whitetv.se

4 KOMMENTARER

 1. Två förvirrade stackare som babblar om Tito. Ja, han mördade folk. Att mörda nazister och fascister samt deras medhjälpare är inget brott. Det är en mänsklig rättighet och en fin tradition i forna Jufoslavien. Att dessa mongolioder kan likställa komunismen med en i särklass vidrigaste ideologin som mänskligheten har nånsin skådat är bortom all reson. Att Titos regim gav arbetare socialtrygghet, grattis läkarvård och medicin, betalda semester vid en av världens finaste kuster, grattis skolgång för deras barn och annat som dessa herrar måste slita livet ut eller ta lån och slava för banken för att ha råd med verkar ha Piff och Puff missat helt. Till skillnad från den ”fria” landet de lever i där man måste vara slav åt banken hela livet bara för att ha ett tak över huvudet.
  Jag visste inte att folk som hör hemma på Samhall kunde göra filmer men man lär sig tydligen något nytt varje dag.

  • ”…slava för banken…”
   Vilka skapade kommunismen och iscensattte Bolsjevikrevolutionen i Ryssland 1917, jo JUDISKA BANKIRER.
   Kommunister har det mycket svårt med logiken.

 2. alldeles för många kommunist ivrare och marxist frälsta individer kan inte ta till sig dessa systematiska illdåd tyvärr..Så istället får ett ingrott hat mot det västerländska monetära systemet och usa administrationen samt dess amerikanska kultur bli spottkopp för att i grunden borde dessa personer ta tag i sitt känsloliv och avundsjuka istället!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här