Elsa Widding tänker nu använda de medel som finns i riksdagen för att försöka påverka i klimatfrågan och energifrågan. Kanske också till viss del i vaccinfrågan, även om hon anser att den främst behöver drivas av experter på området. En annan fråga hon brinner för är WHO-frågan, alltså globalisternas försöka att via denna organisation tillskansa sig betydligt mer makt över världens länder. WHO, som finansieras av Bill Gates, planerar införa ett globalt ”pandemifördrag”. De kan få mer makt över världens folkhälsopolitik, även om de själva förnekar att fördraget hotar det nationella självbestämmandet. Kritiker håller inte med.

– De ska få en legal möjlighet att kunna utlösa ”health emergency”. Det är en väldigt stor förändring på gång. Det är otroligt viktig att man sätter sig in i den, säger Widding.

– Det kommer bli mycket, mycket arbete. Det har redan börjat idag, kan jag säga. Mycket jobb. Men det kommer bli roligt. Och om det skulle misslyckas, om jag känner att jag inte kan påverka, kommer jag kliva av från riksdagen.

Läs mer på swebbtv.se, Klimatet, vaccinet och WHO – Widding som ”politisk vilde” en mardröm för globalisterna?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här