KTH-docent: FN i historisk skandal om klimatet

Ordo Ab Chao växthusgasteorin temperaturen på Antarktis Läckt rapport Maggie Thauersköld Crusell driver en global uppvärmning yttemperaturen i nordöstra Atlanten

KTH-docent Fred Goldberg: ”Hur tänker Fredrik Reinfeldt ställa sig till Köpenhamnsmötet när det nu mer och mer klarnar att det mesta om människopåverkad temperaturhöjning är fabricerat med hjälp av diverse rapporter som bygger på mygel…”

”När man har läst en del av dessa brev framgår det mer och mer att en omfattande konspiration ligger bakom klimatalarmismen. Alla de stora namnen inom IPCC och klimatforskning figurerar i mailen. En jätteskandal som bekräftar att detta är historiens största vetenskapliga skandaler.

Det ska bli mycket intressant att se vad som händer den närmaste tiden när mer och mer mygel avslöjas. Hur tänker Fredrik Reinfeldt ställa sig till Köpenhamnsmötet när det nu mer och mer klarnar att det mesta om människopåverkad temperaturhöjning är fabricerat med hjälp av diverse rapporter som bygger på mygel med val och tolkning av trädringar mm. Jag tror många klimatforskare sover dåligt i dessa dagar…”

Sourze, KTH-docent: FN i historisk skandal om klimatet

vaken.se

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here