Kritiken mot WEF har blivit allt värre efter den så kallade pandemin, ”vaccinen”, eskalerande klimatfanatism i media och bland politiker. WEF, som driver globala frågor och lockar till sig västerländska makthavare, sägs ha starka kopplingar till vissa regeringar som använt hänsynslösa pandemiåtgärder under covid och som nu använder klimatargument för att ge sig på fria jordbrukare, varför organisationen hamnat i mångas blickfång.

Men det finns globalistiska organisationer av olika slag.

– Vi går in i Nato under förevändningen att de ska försvara oss mot ryssarna, men tittar man på vad Nato hittills har gjort så har de aldrig någonsin försvarat något land mot anfall, säger Lars Bern i Swebbtv. Det är Nato och USA som anfallit oskyldiga länder för att få kontroll över deras naturresurser. Det är bara att räkna upp: Libyen, Irak, Syrien, Afghanistan. I Syrien stjäl amerikanerna landets olja mitt framför ögonen på världsopinionen. Så är det hela tiden.

– Det här är globalisternas instrument för att lägga under sig andra länder. Nationalstaterna ska inte finnas kvar. De ska ockuperas av den västerländska militären.

– Varför ska vi vara med i en krigsorganisation som anfaller länder som inte underordnar sig, undrar Lars Bern.

– Och det som pågår idag är inte endast militära krig, utan även ett mediekrig där globalisterna försöker hålla kvar sin kontroll över världen, betonar Bern.

– Vi är mitt inne inte bara i ett krig utan i ett propagandakrig, där globalisterna försöker försvara den position de haft. De räknade med att ta över och kunna styra hela världen efter Sovjetunionens fall. Då blev det ju en unipolär världsordning där västmakterna hade all makt.

– För att människor ska förstå vad det är som pågår i världen måste man fortsätta att enträget åskådliggör vilka intressen det verkligen är som styr, påpekar han.

Läs mer på swebbtv.se, Lars Bern: Globalisterna vill tysta alla kritiker – ”Vi får aldrig sluta göra motstånd”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här