Läkaren Mikael Nordfors kritiserar folkhälsomyndigheten hårt för undanhållandet av bra covid-mediciner. Han går vidare in på hur PCR-testen inte fungerar. De flesta är falska för att skrämma folk och öka benägenheten att ta de farliga vaccinen.

whitetv.se

1 KOMMENTAR

 1. Bra. Undrar vad Witte menar med att en ”kompis fick Covid i Spanien”. Covid är ju ingen sjukdom. ”Virus” skapas i våra egna kroppar.

  I Wuhan släppte man på 5G i fler sändarmaster än som fanns i hela USA – och folk blev sjuka. Det skrivs om till att det som då sker kring våra kroppars försvar och utrensning ihop med influensa ska ses som (externa) ”virus” som orsak till ohälsan

  Det är befängt och en lögn. ”Virus” är ingen ”orsak” utan skapas i våra kroppar som en följd av belastning av gifter, och är nödvändiga och naturliga processer.

  Efter Wuhan var Bergamo i Italien nästa område som utropade om ”utbrott”.

  En italiensk läkare har bekräftat att det kort innan folk började må dåligt och bli mycket sjuka hade skett vaccinationskampanj där.

  Det var en kampanj med två vacciner, en för hjärnhinneinflammation och en annan för lunginflammation och gavs till de mycket gamla och sjuka – vilket var exakt de människor som man sedan påstod började dö på grund av ”covid”.

  Parlamentsedamoten Vittorio Sgarbi i partiet Forza Italia fördömde nedstängningen av 60% av de italienska företag på grund av de påstådda 25 000 dödsfallen från ”Coronavirus” från.

  ”Det är inte sant”, sa han i parlamentet. ”Använd inte dödstal för retorik och terrorism.”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här