Med tanke på filmen av Project Veritas Action och att massmedia aktivt ställt sig på Hillary Clintons sida, är det långsökt att tro att “man” kommer försöka fixa och manipulera valutgången till Clintons fördel?

Är det därför flertalet opinionsundersökningar är så jämna, som redan visat sig vara tvivelaktiga, för att kunna legitimera hennes “vinst”? Om detta är sant ska vara osagt men det tycks som Clinton har svårt att locka publik medan Trump lockar stora skaror. Kan också vara fel men lika gärna en indikation.

Man kan fråga sig varför det är så viktigt att få Hillary Clinton vald?

Allt det här är ingen överraskning. Det sker nog åt båda håll. Fast det spelar ingen roll. Den dolda makten är partilös. Ena stunden ser man till att en demokrat sitter vid makten, nästa en republikan.

Trump är varken eller vilket förklarar paniken hos demokrater, vissa republikaner och mainstream media (MSM). Han har använt det republikanska partiet för sin egen plattform med mål att göra upp med den dolda korrupta statsmakten och nu är det för sent för partiets ledningen att göra något.

palbergstrom.com