Journalisten Naomi Wolf anser att Biden-administrationen genomfört en biofascistisk kupp och därmed startat ett krig mot det amerikanska folket när han deklarerar att runt 100 miljoner amerikaner ska vaccineras för att få behålla sina jobb och förbli säkra gentemot sina egna barn.

Joe Biden sa i sitt tal den 10 september till nationen att han kan använda försvarsdepartementet för att påtvinga vaccination på de personer som omfattas av dekretet. Arbetstagare och inhyrd personal inom vården, alla anställda på myndigheter och företag med minst 100 anställda har 75 dagar på sig att bli fullt vaccinerade med två doser.

Biden sa att de som inte följer dekretet riskerar att förlora sina jobb. Människor kläs av sin kroppsliga autonomi och kroppar underställs experimentell medicinering, varnar Wolf.

Läs mer på newsvoice.se, Naomi Wolf: Bidens vaccinmandat är en biofascistisk kupp

1 KOMMENTAR

  1. det har hon helt rätt till enligt folkrätten samt fn stagdar så är det förbjudet . sen så arbetar inte biden för sitt folk eller enar folket i landet som hans skulle göra. utan vad han gör det ställer folken mot varandra det är inte hans mandat från folket han är inte vald för att förgripa sig på sitt folk detta är en landsförrädare det framgår nu helt klart, en mycket farlig sådan och ska enligt folkrätten avläglägnas från det ämbete han har på felaktiga grunder blivit förklarad att sköta om han ens det har blivit anstalerat på rätt sätt kan verkligen ofråga sättes i vilket fall som hels så visar han att han int elever upp till det ha ska leva upp till så då har han förbrukat det om han haft något förtroende alls hittils från folket utan allt är att han har lyckats komma till makten genom dom mörka krafterna som sätt till att han kom till makten skall därför för folkets säkerhet avlägsnas från ämbetet han misköter så mycket han kan

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här