New Yorks guvernör Kathy Hochul talade inför stadens kristna där hon bad dem gå ut och predika om covidvaccinet. – Jag ber er att bli mina apostlar.

Den nya guvernören för New York City Kathy Hochul talade vid det kristna kulturcentret under söndagen där hon kopplade covidvaccinet till Gud, och att dem som inte tar vaccinet har vänt sig från Gud.

– Ni är vaccinerade, ni är de smarta. Men ni vet att det finns människor därute som inte lyssnar till Gud och vad Gud önskar. Ni vet detta. Ni vet vilka de är, menar hon.

Läs mer på nyadagbladet.se

2 KOMMENTARER

  1. Armikanare jajaj gud hit och gud hit det har dom på i skallen för allt och lite till. ok myndighetspersoner ska vara opartdiska det betyder rimligen följande. att gud hit och dit ska dom glömma. att hålla på med. sen en annan sak gud hit och dit är en sagofegur som är helt och hålet påhittad av just människan och dom så kallade heliga böcker hit och dit är inte skrivna av någon gud utan igen av människan. i alla tider har religion enat samlat folk men ochså står för olika åsikter så kallade religionen har i alla tider skapat konflikter mellan folk krig mord förföljelse och mycket mera . så om man kan glömma just religion så kommer folk inte ha dessa motsättningar mellan folk . sen tro ja har man nappflaska och i hela sitt liv programerats med som i koranen om dom ska mörda oliktänkare ingen religion är en religion om den sprider motsättningar mellan folk kornen är ingenn religion som dom vill kalla det för . för att uppmana sina anhängare att ljuga ska ta över förtrycka andra för att få sitt samt uppmanna till mord av oligtänkare visa djur ska mördas för deras fixide det är ingen religion det är en krigsförklaring det skkaa man svara på saom man ska på krigsförklaringar. kan folk inte leva i fred med andra då är det bara att hålla sig i det landet som dom passar i komma till andra länder ska ta över förgripa som på folket dom kommer till . då ska man slänga ut döda gärna eller ut och sen ska dom som vill ha in dom slängas ut dóm med regeringar som står är med på detta ska gripas åtalas och få sitta av det landsförräderi är det även dödsstraff på det ska folken i eu få rösta om vill folket det ska dessa ass som håller på med detta avrättas folken i väst är det som ska bestämma med fria val och då ska det vara på det viset ochså. om folket ska rösta för sin regeringen som sitter 4 år i taget så har folket rätt att avsätta dom med och assen ska lyda rätta sig efter det som dom nu inte gör. så är läget säkerhetspartiet står för detta

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här