I rapporteringen om det explosiva pm som författats av den amerikanske utskottsordföranden Devin Nunes, har Sveriges statstelevision och radio öppet taget ställning för demokraterna, FBI och britternas spion Steele. Vad Nunes säger är bara misstankar, medan vad Demokraterna säger citeras som sanning. Man hänvisar till att FBI avrådde från publiceringen som om problem med mörkläggning inte existerat från den sidan.

Nunes är ordförande i representanthusets underrättelseutskott och det är väl känt att han i den funktionen under ett halvår har kämpat för att få ta del av dokument från FBI, NSA och CIA, dokument som hans utskott har rätt att läsa men som undanhållits av underrättelsetjänsterna. SVT och Ekot framställde honom som en enskild kongressledamot för att förringa honom och tysta ned det verkliga innehållet i Nunes memo.

Dagens Nyheter tog upp Nunes pm om FBI på lördagsnumrets förstasida. Martin Gehlin ställer sig helt på Demokraternas, FBI:s, brittiska imperiets och krigshökarnas linje och attackerar denna pm från alla vinklar han kan. Han skriver bl.a.:

”Historiker och utrikespolitiska experter beskriver händelseutvecklingen i veckan som en skrämmande upptrappning av republikanernas attacker mot ett oberoende rättsväsende i USA.”

Men det är just detta om ”ett oberoende rättsväsende” som Nunes bevisar att FBI inte rättar sig efter. FBI är helt partiskt för Demokraterna och för den brittiska attacken på valet av president Trump. Om FBI tillåts styra valet i USA är USA inte en demokrati. Om brittiska agenter med stöd av den brittiska regeringens diplomater tillåts massivt påverka valet, är USA inte heller självständigt.

Den korta men explosiva promemoria som skrivits av Devin Nunes och kongressen publicerat, ger hela det amerikanska folket och hela världen en liten inblick i vad som pågår bakom det amerikanska säkerhetstjänsternas hemlighetsmakeri. Vad president Trump gjorde, var att inte lägga in något veto mot publiceringen utan låta kongressen få sin vilja igenom.

Originaltext: larouche.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här