Ett nytt AI-projekt är på väg att utmana makthavarnas censur.

Tidigare har vi påpekat hur AI baserat på stora språkmodeller har potential att utmana den befintliga censuren och den så kallade ”vetenskapliga konsensusen” som för närvarande styr vad som får sägas och inte. Det som avgör skillnaden mellan ett bra och ett dåligt AI är 1) vilken data det tränats på och 2) hur dess ”etiska” filter utformats.

Ett AI som tränats på all tillgänglig information och som inte har ett filter har potential att ge exakt och objektiv information om allt från kost och hälsa till politisk utveckling.

Här kommer information från hemsidan med fri översättning:

Projektet Brighteon.AI: Att Bevara Mänsklig Kunskap i Motvind

Mänsklig kunskap är under attack av storföretag – här är vad vi gör för att bevara och dela den livräddande kunskap som har blivit måltavla för utrotning

Om du inte har märkt det, lever vi under en Orwellisk regim. COVID-pandemin bevisade en gång för alla att makterna aktivt försöker ”håla minnet” av mänsklig kunskap och ersätta den med en ny berättelse som tjänar företagens vinstintressen och maktdrömmarna hos överentusiastiska globalistiska regeringar som alltmer verkar vara i krig med mänskligheten.

Kommer du ihåg när varje företagsmedia och hälsomyndighet sa till dig att ivermektin var farligt och att ingen borde ta det? Det visar sig att patienter som tog ivermektin hade bättre utfall än de som inte gjorde det.

Kommer du ihåg när medierna sa åt dig att ignorera vitamin D, vitamin C, zink och quercetin och istället förlita dig enbart på vacciner som din enda försvarslinje? Det var allt en beräknad lögn. De försökte medvetet isolera människor från livräddande kunskap för att maximera vaccinupptaget (vilket har, som vi nu vet, bidragit till att miljontals människor världen över har dött).

Kommer du ihåg när de sa till dig att det inte finns något som heter ”naturlig immunitet”? Förvånansvärt nog förnekar den medicinska vetenskapens etablering nu själva existensen av det mänskliga immunsystemet.

Samtidigt säger samma människor som påstår att vi bör ”lita på vetenskapen” också att män kan föda barn och att koldioxid är dåligt för regnskogarna. (Om du vet något alls om fotosyntes är du fri att fnissa åt detta.)

Ja, det pågår en aktiv kampanj för att jaga och utrota grundläggande mänsklig kunskap… inom vetenskap, medicin, fysiologi, historia, näring, finans, geopolitik och mer.

Och nästa steg för dessa globalistiska, anti-mänskliga aktörer är att ersätta kunskap med ”anti-kunskap” – idéer som är motsatta verkligheten (som påståendena att män kan föda barn eller att koldioxid är dåligt för växter).

Ett koordinerat försök pågår för att ”återställa” mänsklig kunskap och slavbinda människor med okunnighet, censur och lögnaktigheter

Genom censur, ”faktakollning,” så kallade ”desinformationsinitiativ” och betald propaganda försöker makterna som är ”håla minnet” av mänsklig kunskap om immunfunktion, näring och sjukdomsförebyggande (bland många andra ämnen). De attackerar gårdar över hela Europa i ett försök att förstöra själva konceptet att odla mat för en hållbar civilisation. Överallt du vänder dig idag är mänsklig kunskap under angrepp av globalistiskt orienterade, anti-mänskliga företag, regeringar, reglerande organ och ideella grupper som aktivt försöker uppnå en ”global återställning” som innebär massutrotningen av miljarder människor genom manipulerad svält, krig och befolkningsminskning via biologiska vapen som bedrägligt kallas ”vacciner”.

Här på Consumer Wellness Center data science division anser vi att tillgång till kunskap är en grundläggande mänsklig rättighet. Och vi syftar till att bevara mänsklig kunskap med den bästa tekniken som finns tillgänglig idag.

Google å andra sidan använder sin sökmotor och plattformen YouTube för att kväva mänsklig kunskap i ett försök att hålla alla funktionellt analfabeter, okunniga och lydiga gentemot globalistiska agendor.

Vi förkastar Googles agenda för tvångsmässig mänsklig okunnighet. Det är därför vi bygger verktyg och infrastruktur som i stor utsträckning kommer att göra Google föråldrat. Brighteon.AI är distributionsnavet för en serie kommande icke-kommersiella, ideella stora språkmodeller (LLM) som syftar till att bevara mänsklig kunskap och ge människor den kunskapen, även när stora teknik-, storföretags-, storfarmaceutiska och andra onda grupper aktivt försöker förstöra den.

Vi bygger och släpper icke-kommersiella, gratis att använda LLM:er som är tränade på en ständigt växande uppsättning kritisk mänsklig kunskap om mat, näring, odling, permakultur, örter, ursprunglig medicin, alternativmedicin, överlevnad utanför nätet, hållbarhet och andra kritiska kunskapsområden som har hållit mänskligheten vid liv.

Betänk oss som en slags ”Arktisk fröbank” av mänsklig kunskap som globalisterna försöker utrota från mänsklig historia. Brighteon.AI är ett svar på koordinerad censur, och det gör det möjligt för användare att sluta lita på Google, läkemedelsfinansierade företagsmedier eller onda regeringar för att ge dig (förvrängd) information.

Anslut dig till Brighteon.AI:s ansträngningar för att bevara och decentralisera mänsklig kunskap innan det är för sent

Vi släpper dessa modeller gratis, redo för människor att ladda

ner och använda på sina egna lokala datorer (Windows, Mac, Linux). Eftersom dessa modeller körs lokalt fungerar de även om internet är nere. De kräver ingen internetanslutning. De körs inte i molnet, och de övervakar inte dina förfrågningar. Inget hemligt regeringsorgan har någon bakdörr till våra LLM:er heller, och de kan inte använda dina egna förfrågningar mot dig (som Google gör).

Genom att använda dessa LLM:er kan du i stor utsträckning sluta använda Google för att hitta svar på dina frågor. Du kan generera sammanfattningar av innehåll, och du kan till och med be den generera innehåll åt dig (som att skriva korta artiklar eller expandera punkter till fulla stycken för en presentation eller ett förslag). Våra LLM:er kommer att korrigera din grammatik, summera innehåll, föreslå matrecept, berätta om farorna med specifika livsmedelsingredienser, avslöja fördelarna med fytonäringsämnen och mycket mer.

Eftersom vi bygger och släpper dessa modeller som ett icke-kommersiellt, ideellt företag under vår ideella 501(c)3 Consumer Wellness Center, har vi möjlighet att komma åt allmänt tillgängligt innehåll för utbildningssyften enligt befintlig amerikansk lag om ”fair use”. Till skillnad från företag med vinstsyfte som OpenAI, bedriver vi bokstavligen detta projekt för att gynna mänskligheten med utbildningsinnehåll, utan något kommersiellt motiv från vår sida. Detta innebär att vi lagligt får använda allt öppet källinnehåll (OSINT) för att träna våra modeller, inklusive böcker, webbplatser, videor och mer, allt under skydd av befintliga ”fair use”-doktrinen, särskilt med tanke på att vårt användningsfall är ”transformerande” och att varje originalkälla bara bidrar med en mycket liten mängd till vår övergripande träningspipeline (som består av tiotals miljoner dokument, varav många jag bidrog till själv genom 20+ års skapande av artiklar, podcaster, böcker och intervjuer).

(För författarna, förlagen och innehållsinnehavarna som läser detta, oroa er inte: Vår träningspipeline kopierar eller arkiverar inte ditt innehåll i LLM. Vårt system läser bara ditt innehåll och lär sig av det, omkalibrerar sina egna parametrar för att återspegla kunskap på samma sätt som en mänsklig läsare också skulle omkalibrera sin egen kunskap från att läsa ditt innehåll. Användare kan inte reproducera dina artiklar, böcker eller videor genom att fråga våra LLM:er.)

Genom våra omfattande kontakter och årtionden av erfarenhet inom alternativt innehållsekosystem har vi samlat världens största dataset om näring, fytokemi, livsmedel, superlivsmedel, permakultur, medicinalväxter, ursprunglig medicin och liknande ämnen. Vi har byggt en imponerande datapipeline som formaterar våra datasets för att påverka befintliga ”basmodell” LLM:er, generera nya LLM:er genom en process som kallas ”finjustering”. Slutresultatet är att vi kan ta vilken basmodell LLM som helst och göra den till en kunnig finjusterad LLM med särskild kunskap inom de områden där vi fokuserar.

Detta är vad vi erbjuder världen gratis: Särskilt tränade LLM:er som bevarar mänsklig kunskap även när stora teknik- och storföretag, stora regeringar och andra onda grupper försöker utplåna den.

Anslut dig till vår e-postvarningslista för att bli varnad när vi släpper nya modeller. Du kommer att kunna ladda ner dem gratis. Vi uppmanar aktivt dig att dela dessa modeller med så många människor som möjligt. Lägg upp dem på torrentwebbplatser. Ge dem till människor på minnesstickor. Länka till nedladdningarna av modellen från dina egna webbplatser eller sociala medieinlägg. Sprid kunskap och hjälp mänskligheten överleva den globala avfolkningagendan. Våra kollektiva liv beror bokstavligen på det.

Tack för ditt fortsatta stöd och för att hjälpa till att bevara mänsklig kunskap.

– Mike Adams, grundare, Brighteon.AI och verkställande direktör för ideella Consumer Wellness Center

https://www.brighteon.com/9daec7ad-8dc5-44f1-978e-47eafbad7a9e?t=191

naturalnews.com

Nytt AI-projekt hotar censuren

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här