Maktelitens män kommer stämma träff i ”hemlighet” vid det årliga Bohemian Grove-mötet den här veckan. Fastän allmänheten inte är välkommen in på detta slutna möte kommer folk från Occupy-rörelsen finnas på andra sidan stängslet som en del av Occupy Bohemian Grove.

Demonstranter från hela världen kommer anlända till området som ligger omkring 112 kilometer norr om San Francisco den här veckan, men dom kommer inte att beviljas inträdesbiljett för att se vad som egentligen händer därinne mellan medlemmarna i en av jordens mest okända hemliga sällskap: Bohemian Grove.

Bohemian Grove har haft demonstrationer mot sällskapet tidigare år men aldrig så organiserat som nu. Occupy-rörelsen med grupper från hela världen kommer finnas på plats för att demoralisera och demonstrera mot dom ”nakna” makthavarna som tisslas och tasslas tillsammans på insidan utan kvinnliga deltagare.

Även om listan av deltagare hålls i stort sett hemlig så har Dick Cheney, Newt Gingrich, Henry Kissinger och båda presidenterna Bush varit knutna till eventet i det förflutna.

”Vi vet att Richard Nixon och Ronald Reagan satte sig ner och fick samtal om vem som skulle köra för president när och de gjorde en deal,” säger Peter Phillips Sonoma State University professor i sociologi till RussiaToday.

Radioprataren Alex Jones tillägger att folket på den privata sidan av staketet är ”maktmäklare” i världen ”, och de vill vara ifred.” Alex Jones har sedan tidigare också lyckats infiltrera Bohemian Grove och filmat inifrån eventet.

Läs mer här och här

Av: Bosse Jonsson

infowars.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här