När NSA-visselblåsaren Edward Snowden förmedlat uppgifter om massiva övervakningsprogram 2013, påbörjades en rasande debatt om digital integritet och säkerhet. Journalister och aktivister är bl.a. under attack från utländska agenter. Att ta reda på regeringens verkliga kapacitet inom modern övervakning, och om någon av oss verkligen kan skydda vår känsliga uppgifter försöker VICE besvara när de beger sig till Moskva för att träffa Edward Snowden.

1 KOMMENTAR

  1. Saker ändras hela tiden Läste en artikel i Washington Post varför Snowdens avslöjade hade påverkat USA så lite. Inställningen till NSA borde ha ändras men opinionen har inte ändats sig så mycket. En hel del av hans avslöjade innehåller saker som många redan visste om eller hade anat hur det förhölls sig. Det andra var att avslöjandet innehöll saker från så många områden att man inte visste vad man skulle ta tag i. Snowden har miljontals dokument så han klarar inte själv att gå igenom dem utan att få hjälp så han har gett dokument han själv inte läst till andra att kolla upp. Folk har olika åsikter om Snowden.
    Det var huvudpunkterna i artikel om varför Snowden påverkas USA så lite.

    Inte från artikeln men från verkligheten. Underrättelseinformation är färskvara så om den inte används så kan den fort bli inaktuell.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här