Said Kouachi, en av de anklagade skyttarna i Charlie Hebdo attacken, reste till Jemen och träffade förre CIA-agenten Anwar al-Awlaki 2011, enligt underrättelsetjänstemän som talat med nyhetsbyrån Reuters.

Här pratar Infowars.com kort om kopplingen till amerikanska Pentagon:

3 KOMMENTARER

  1. Hade han gått CIA:s teaterskola?
    En efter en ser vi terroristdåd som i själva verket är övningar som går fullt ut att presenteras som verkliga händelser. Mainstream presenterar det som att terroristerna radikaliserats på internet, medan den kontrollerade alternativmedian pressenterar det som att dom skolats av CIA. Båda sidorna rapporterar det som verklig händelse, men allt oftare kommer det fram att alla dessa terrordåd och skolskjutningar i själva verket är övningar, som i de allra flesta fall inte har några verkliga offer. och i Paris-fallet räcker det att se filmen där terroristen skjuter polisen i huvudet, Ingen rekyl från en AK47 med 7.62 ammunition? . (Lösa skott ger däremot ingen rekyl) kolla gärna själva.
    Jeff C Free Radio Revolution har en del intressanta iaktagelser https://www.youtube.com/user/freeradiorevolution/videos

  2. En av de mördade på tidningen Charlie Hebdo, bankmannen Bernard Maris hade förespråkat skuldavskrivning. Bankmannen Alfred Herrhausen som också förespråkade skuldavskrivning för fattiga länder mördades 1989 med en kopparplåt som flög genom bildörren och klippte av honom benen varvid han förblödde. Länge skylldes detta Cia-attentat på Baader Meinhof.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här