Woody Allens adopterade dotter Dylan Farrow har på en New York Times blogg publicerat ett öppet brev där hon offentligt anklagar den kontroversiella filmskaparen för sexuella övergrepp när hon var en ung flicka.

Enligt reportern Nicholas Kritoffs blogg, är det första gången som miss Farrow, dotter till skådespelerskan Mia Farrow, har direkt tagit upp påstådda sexuella övergrepp.

Hon går detaljerat igenom hur hon som sjuåring leddes till en vind på andra våningen i sitt hus.

”Han sa till mig att ligga på magen och leka med min brors elektrisk tågbana, skriver Farrow. ”Då började han våldföra sig sexuellt på mig. Han pratade med mig medan han gjorde det, viskade att jag var en bra tjej, att detta var vår hemlighet, lovade att vi skulle åka till Paris och att jag skulle bli en stjärna i hans filmer”.

LÄMNA ETT SVAR