Kriget i Ukraina fortsätter och det lär det göra ett bra tag till. Västvärldens maktelit har försäkrat att man kommer stödja Ukraina militärt och ekonomiskt under lång tid framöver. Så länge det krävs.

Enligt Rysslands president Vladimir Putin handlar konflikten i Ukraina i grunden om ett försök från västvärlden att krossa Ryssland.

– Väst har ”odlat” denna idé under mer än hundra år, hävdade han på en pressträff förra veckan.

– Jag har citerat uttalanden och studier från Storbritannien från första världskriget och efter det, sade Putin. Jag har citerat utdrag ur Brzezinski (Zbigniew Brzezinski, tidigare nationell säkerhetsrådgivare i USA, vår anm) skrifter där han delade upp hela vårt lands territorium i olika delar. Det är sant att han senare ändrade sin ståndpunkt något i tron ​​att det var bättre att hålla Ryssland i opposition till Kina och använda det som ett verktyg för att bekämpa Kina. Detta kommer aldrig hända. Låt dem ta itu med sina egna problem som de tycker passar bäst. Men vi ser hur de hanterar dem och sannolikt skadar sig själva i processen. Deras verktyg är inte bra.

Läs mer på swebbtv.se, Putin: Väst har alltid försökt krossa Ryssland

1 KOMMENTAR

  1. Sovjet skapades i väst av frimurare och deras allierade. Det finansierades av väst. Kommunismen har mördat många miljoner människor.

    Samma krafter styr idag Ryssland.

    Att starta ett krig är oförlåtligt. Att ens ta upp vapen och mörda i självförsvar är också oförlåtligt. Oberoende om manstödjer någon sida av kriget i Ukraina så är man en pjäs på ondskans spelplan.

    Lyssna på Jüri Lina om vad han har att säga om Ryssland.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här