RAND Corporation: Vacciner orsakar skador hos vissa barn

kvicksilver Stevens-Johnsons syndrom dr William Thompson fem-i-ett-vaccin skador hos vissa barn Vaccinbluffen

I en mindre känd studie av RAND Corporation från 2014 gällande vacciners säkerhet slås fast att vacciner orsakar skador hos vissa barn. Man fann bevis för att vaccin ger upphov till en rad neurologiska och biologiska störningar.

Safety of Vaccines Used for Routine Immunization in the United States

palbergstrom.com

18 KOMMENTARER

 1. Man kommer fram om läser igenom hela rapporter att de flesta vacciner hade låga rister och de som hade högre måste nyttan med vaccinerna vägas samman.
  Jag håller också med http://www.rand.org om att Trumps inreseförbud är verkningslöst då de flesta terrorister är inhemska.

  • Om man tittar på olika vacciner verkar HPV-vaccin tillhöra värstingarna när man hör talas om skador.
   I och för sig är det värsta vaccinet hittils som jag känner till ett vaccin för amerikanska militären som orsakat oräkneliga skador inklusive 35 000 dödsfall.

   Cohrane Nordic har några viktiga kritiska punkter att säga:
   I am alerting Cochrane Nordic to matters relevant to the safety of human papillomavirus (HPV) vaccines, e.g.

   the lack of evidence supporting multiple HPV vaccine doses;
   the lack of evidence for prevention of cancer;
   the lack of scientific knowledge about HPV vaccination, i.e. scientists such as Professor Diane Harper admit “the mechanism of immunogenicity from a scientific perspective is poorly understood”;
   the novel turbo-charged aluminium adjuvants in the VLP HPV vaccine products, which are reported to induce unnaturally high antibody titres, many fold higher than natural HPV infection;
   the potential for a continuous shift in HPV types (‘type replacement’) as a result of vaccination, and the uncertainties this brings;
   fear-mongering about the risks of HPV and misleading information;
   political interference in the implementation of HPV vaccination, e.g. in Australia, which had a domino effect in fast-tracking HPV vaccination around the world;
   the lack of independent and objective evaluation of HPV vaccination; and
   the lack of ‘informed consent’ before HPV vaccination.

    • Vilka tokigheter? Menar du om 35000 döda från antrhraxvaccinet? Det är inte så konstigt. Mer än 3 miljoner amerikanska militärer har hittils blivit påtvingat detta vaccin. Alla har inte dött men massor av människor har fått allvarliga skador, tvingats sluta sin militära karriär eftersom de drabbats av gulfsyndromet utan att stridit där nere på plats. Min fakta om detta har jag fått från filmen heter ”Vaccine Syndrom”. Om du har några frågor om dessa fakta kan du gärna fråga filmens upphovsmakare. De svarar nog gärna på frågor.

     The film claims that over 35,000 soldiers have died from the anthrax vaccine, according to a “RAC-GWVI Government Report” published in 2008. Compare that to how many soldiers have died in combat in both Iraq and Afghanistan, which is 6753 at the time of the filming.

     • Att 35000, en mindre stad, skulle ha dött av anthrax vaccinet verkar vara en myt. Hittar inga säkra uppgifter på det. Man ska inte behöva leta ihjäl sig efter en så sensationell uppgift om den var sann.

      Myter sprids bland dem som saknar förmåga till rimlighetskontroller och 35 000 döda av ett vaccin är så många att de borde finns varenda sökning på anthrax vaccinet.

      Så titta gärna på sagofilmen om anthrax vaccinet för jag har tittat på liknande filmer som skulle visa på bevis men man letar förgäves efter bevisen i hela filmen. För en del är bevis att man säger en sak som är i linje med den egna uppfattningen och rimlighetskontrollen slängs överbord.

      HPV vaccinet har tagits av över 100 miljoner personer och det som påstås ha orsakats av vaccinet så finns lika många, eller få är nog mer rätt, fall bland de om inte tagit vaccinet. Slutsats HPV vaccinen orsakar inga skador.

     • HPV vaccinet skulle aldrig ha godkänts. När pojkar fick vaccinet i en grupp på 2500 så var antalet dödsfall 15 stycken. Ganska många om man tänker på hur unga de var och bara det skulle satt stopp för vaccinet.

     • Tillförlitliga källor till detta påstående som ska innehålla dödsorsak till alla 15 döda.

      Inget mindre och inte att något säger det utan att man har dokument på detta.

     • Hur stor är den normala dödsfrekvensen hos så unga människor. 15 döda i samband med vaccinering måste man ta på allvar. Jag har ingen källa tillgänglig. Borde ha antecknat källan.

     • Du har inte presenterat någon källa till detta utan en helt annan källa med andra data.

      Dessutom anger samma källor att det i USA dog 4000 kvinnor 2013 i cancer orsakat av HPV viruset men de har du och andra vaccinmotståndare inte tagit till er.

     • 4000 dog av en befolkning på 300 000 000, ganska lite risk att drabbas av. De flesta som får HVP-infektion läker ut infektionen. Dessutom kan man screena kvinnor regelbundet för att upptäcka de kvinnor som är infekterade och har risk för att få cancer.

      Dessutom finns det ingenting som säger att vaccinering med ett fåtal stammar av HVP i framtiden minskar antalet fall av HVP. Det finns många HVP stammar av viruset som inte vaccinet skyddar mot som troligen kommer att ersätta de HVP stammar som vaccinet skyddar mot.

      Dessutom, vad händer om kvinnor som är vaccinerade med HPV-vaccinet inte går till dessa värdefulla kontroller för att se om de är drabbade av HPV-viruset? I varje sådant fall kan deras vaccinering av HPV riskera att cancern inte upptäcks i tid.

      Dödstalet av cancern i USA är är cirka 1 på hundratusen.
      Vill du alltså för att minska risken som är 1 på hundratusen att drabbas få ett vaccin som har ett stort antal allvarliga biverkningar, orsakar många dödsfall och som knappast kan minska mängden döda mer än till en viss del.

      Antag att den faktiskt minskar dödligheten med 20 procent (fan trot, rena spekulationen, ingen vet) då minskar risken för att dö i denna cancer med 2 personer på en miljon. Fantastiskt!!!!

      Många som fått vaccinet av Gardasil drabbas av allvarliga neurologiska sjukdomar såsom narkolepsi och en mängd andra svåra sjukdomar. Många med dessa sjukdomar dör i förtid. Kanske du drabbas av cander om 30 år om du inte tar vaccinet, men risken att överhuvudtaget dö i denna sjukdom är mindre än 1 person på 100 000 så vad du vet säkert är att Garasil ger hög risk för allvarliga skador och död utan att du vet om det är någon nytta med det hela.

      Det är troligt att dödstalet för Gardasil över dom som dör i närtid och får ett förkortat liv på grund av Gardasil är mycket mer en 1 på hundratusen.

      Skulle du vilja vaccinera dina barn eller dig själv med detta vaccin?

     • Angående Gardasil

      ” Using the MedAlerts search machine as of Dec 31, 2016, there were a total of 43,532 vaccin reaction reports made to the federal Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) associated with Gardasil vaccinations, including 250 deaths.”
      HPV-vaccinet tar upp en fjärdedel, 25 procent av alla rapporter till VAERS

     • http://www.medalerts.org/
      The search engine examines vaccines, symptoms, doses, dates, places, and more. It produces tables, graphs, maps, and full case reports. Online documentation and popup help messages guide you through the use of the search engine.

      You can also download the data to do custom analysis.
      What is VAERS?

      Since 1990, the U.S. Government has collected reports of adverse health events that follow the administration of vaccinations. This database, called the Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) is available for anyone to search or download.

      Why this site?

      Medalerts.org offers an alternative to CDC Wonder, the U.S. Government’s official search engine. Medalerts is built directly from the U.S. Government data so it contains the same information. However, this site offers a better user interface, more powerful search capabilities, and more extensive reporting, making it the best VAERS search facility on the web.

     • PÅ CDC går det inte att hitta det du påstår utan det finns en text som liknar den men anger lägre siffror jämför med den du kom med.

     • Sedan finns det ett allvarligt fel till med Gardasil. Om barnet, ungdomen som får vaccinet redan bär på de varianter av HPV som vaccinet är tänkt att skydda så ökar risken att drabbas av cancer med över 40 procent.

     • DU behöver bara fråga dom som gjort filmen om var källan finns. Svårare är det inte. Väldigt bra film.

     • Om du sett filmen men inte kommer ihåg källorna så då är den värdelös precis som jag skrivit om.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here