Det är nu det gäller. Det är nu vi alla måste gå samman i ett.

Och det gör vi i Frihetsmarschen (Tusenmannamarschen 2.0) den 30/10 på Medborgarplatsen i Stockholm.

Efter manifestationen ”Stå upp för barnen” i mitten på september så har Sandra Wigren jobbat intensivt tillsammans med Frihetsrörelsen med att föra alla grupper och organisationer samman. ”Vi gör alla ett fantastiskt jobb på våra håll, men nu är det viktigt att vi alla går tillsammans”

Den medicinska apartheid som de försöker att införa kommer omöjligt kunna ske när vi alla står enade.

De skyndar på med sprutan ännu lägre ner i åldrarna- och det gäller nu för precis varenda enskild individ att sätta stopp för detta vansinne.

Detta är brandtalet som Sandra Wigren höll från ”Stå upp för barnen”-manifestationen- och det är mer aktuellt än någonsin nu när vi står inför att även femåringarna skall vaccineras:

”Vuxenvärlden har gått vilse. Gett bort sin kraft och makt över kropp och själ och ansvaret över sitt eget liv till ett dysfunktionellt s.k. samhällssystems auktoriteter.

Av omedvetenhet, okunskap och ignorans säljer vi nu och lämnar över det käraste vi har… våra barn!

Vuxenvärlden är förblindad över en farsot som heter rädsla – som låter sig och sina barn ledas in i ett makt och kontrollsystem utan dess like i historien.

Barnen… som är vår framtid, injiceras av ett obeprövat medicinskt rysk roulette-experiment som ingen vet konsekvenserna av.

Våra barns kroppar och själar är inte ett laboratorium att experimentera med.

Vår och deras fria vilja är helig.

Allt som gör tvång och intrång på den är ett rent övergrepp. På hela mänskligheten.

Om inte vi vuxna och föräldrar tar ansvaret för våra barn.. vem ska då göra det??

Vad är i så fall nästa steg från de så kallade myndigheterna? Tar dom våra barn ifrån oss?

Det finns ett begrepp bland urfolken som lyder ’Ingenting må göras som skadar barnen eller släcker barnens Eld.

Om ljuset i våra barns ögon slocknar p.g.a. svek från de vuxnas värld… Då har vi förgjort oss själva.

Därför sätter vi nu ner foten. Vi står upp tillsammans som vuxna och ger våra barn det dom skall förvänta av oss att vi gör! Att vi står upp för dem, skyddar dem och visar dom vägen! Vi säger nej ni rör inte våra barn! Våra barn är heliga, våra barn är vår framtid, våra barn är vårt hopp och vårt ljus! Och VI är dom som bär ansvaret i att leda dem och visa dem vägen!”

Ingen av oss är ett medicinskt experiment, och vi tillåter ingen medicinsk apartheid i Sverige eller någon annanstans i världen.

Tillsammans står vi enade när vi nu världen över bevittnar den största diskrimineringen någonsin – diskrimineringen av de människor som väljer att inte vaccinera sig. Införandet av vaccinationspass och begränsningarna i ovaccinerades möjligheter att få röra sig fritt kan inte ses som något annat än en attack mot friheten. När information om riskerna med vaccinet sedan censureras och miljarder läggs på att propagera för att alla ska vaccinera sig förstår man att någonting är galet.

Sverige har historiskt sett varit ett väldigt inkluderande land. Vi har alltid tagit hand om de svaga och utsatta. Vi har tagit emot flyktingar och byggt ett av världens främsta välfärdssystem med syftet att hjälpa de som har det tufft. Varför är det helt plötsligt okej att en grupp människor diskrimineras? Att skulden läggs på människor som ifrågasätter etablissemanget och tror på kraften i naturen och människors immunförsvar. Vi vill stoppa dessa inskränkningar i ovaccinerade människors fri- och rättigheter. Vi vill att diskrimineringen upphör omedelbart, att krav på vaccinpass aldrig blir verklighet i Sverige och att varje människa får rätten att bestämma över sin egen kropp.

Lördagen den 30:e oktober, samlas vi för att lysa upp Stockholms gator i ett stort fackeltåg. Tillsammans står vi upp för frihet och mänskliga rättigheter.

Innan marschen så har vi artisterna ”Dogge’”– Douglas Leon samt den skivaktuella Lilly L som kommer att framföra flera låtar.

Vi har även talare som Maneka Hallberg från World Freedom Alliance, FD polis Conny Andersson samt talare från Frihetsrörelsen.

Var med på en helkväll i eldens tecken.

Efter marschen så firar vi vår frihet och våra fria val med en stor efterfest och en rejäl eldshow!

Facebook-evenemang för Frihetsmarschen

Frihetsmarschen 30 okt Stockholm 2021

Sandra Wigren: Stoppa medicinsk apartheid

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här