TV serien Sanningen om Marika hade just premiär på SVT. Vaken.se är med under korta tillfällen i serien och är dessutom med i trailern.

Observera att vaken.se inte har någonting med denna TV-serie eller den debatt som startats runt serien att göra!

Serien handlar om Marika som försvinner spårlöst. Sökandet efter henne blir ingången till en skrämmande verklighet där vi får vet att tiotusentals svenskar försvunnit sedan 1960-talet.

Vaken.se är inte delaktig i TV serien eller verklighetsspelet.

Anledningen till att vi var med i TV-serien var för att få lite reklam för sidan. Vi inser att det är en chansning att använda denna typ av reklam. Förhoppningsvis visar det sig ha varit ett bra val.

Vi hoppas att du som besöker den här sidan väljer att undersöka det material som finns på vaken.se och lämnar Sanningen om Marika bakom er.


Sanningen om Marika - trailer

SVTs sida om filmen

Conspirare.se

Kommentarer om serien:

Sällan har en tv-serie ställt mig inför så många frågor och genererat så mycket tankeverksamhet som SVT:s dramathriller ”Sanningen om Marika” som hade premiär i går kväll. Alla klurigheter och finurligheter och uppgifter som presenteras som fakta gör mig förvirrad. Vad är konspiration och vad är sanning?
-hd.se
http://hd.se/noje/2007/10/29/nytaenkande-i-flera-dimensioner-i

Vem är egentligen Adrijanna? Vad är ”Conspirare”? Har någon manipulerat SVT:s filmmaterial? Stämmer det att det försvinner 6000 människor i Sverige varje år? Vad är sant och vad är fiktion?
-Sydsvenskan
http://sydsvenskan.se/nojen/ulfclaren/article276038.ece

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här