En välgjord video som sammanfattar vad som pågår i världen och vem som står bakom flertalet krig sedan andra världskriget, USA. De kan mycket väl stå på tur för orkestrerade regimbyten och en nedmontering av den lilla demokrati man har kvar.

palbergstrom.com

6 KOMMENTARER

 1. Tala om historielöshet och vinklad video.
  Vem invaderade Krim. Ryssland och de satte igång den som sedan hände i Ukraina.
  Ukraina kan väl ändå inte vara nöjda efter det att ha några ledare som stödjer Ryssland.
  Så det är Ryssland som har orsakat situationen i Ukraina
  Om Ryssland hade invaderat Götaland inte skulle resten av Sverige då var vänligt sinnat till de som stödjer Ryssland.
  Rasoroligheter ta blossat upp i USA då och då i decennier.
  Dock håller den demografiska sammansättningen att ändras i USA med mycket mer latinamerikaner än förut. Det finns rena spansktalande delar i vissa områden i USA.
  Nädu. Videon är vinklad och enligt mig rena skrämselpropagandan.

  En del särskilt här på vaken.se gillar sådana videor medan vi andra gillar om det är lagom med positiva och negativa inslag i en video.

  • Mycket av detta är historiska händelser idag och har då sedan länge varit tillgängligt via offentlighetsprincip s.k.(FOIA). Annat har kommit fram via journalism, videobevis, vittnen, läckor m.m. vilket videon också delvis påvisar. George Soros kopplingar till IRF i Ukraina och BLM i USA är också verifierade idag. Han gillar ju också att skryta mycket, bara att söka på intervjuer med honom.

   • Kollade på IRL hemsida och de motarbetar tortyr i Ukraina så det är väl bra.

    George Soros kopplingar av negativ karaktär kryllar det av här på vaken.se så det är inget unikt i denna miljö. Det gör att vaken.se marknadsför honom mer än någon annat media för att berätta negativa saker är också att tala om att personer finns.

    George Soros står också för betydligt mer hemska egenskaper här på vaken.se än han verkligen har och de kallas att demonisera folk vilket är vanligt i konflikter runt om i världen att man gör med motsidan.

    • Och vilken sida representerar vaken.se anser du? Soros är ju en globalist och är som sådan emot nationellt självbestämmande (dvs. suveränitet och nationalism), homogen kultur, tradionella värderingar och att sätta individen före gruppen. Om du inte förstår vad det betyder eller påminner om så har du missat vad historien har att förtälja kring det. Se på Kina.

     • På nätet brukar det finnas beskrivet ca 70 % av kända personer liv och resten 30 % handlar om när de träffar nära och kära i olika sammanhang.

      I intervjuer av kända personer brukar de ange att ca 30 % av deras liv är okänt för allmänheten.

      George Soros är känd och har ungefär de siffrorna. De personer som vaken.se intresserar sig för som i detta fall George Soros så brukar jag hitta ca 5 % vaken.se domänen av deras beskrivna liv.

      Använder man så lite information för att dra slutsatser så innebär de att man får en skev bild av dessa personer. Denna skeva bild sprids sedan inte sällan ordagrant runt på i vaken.se domänen.

      Dessa 5 % skyddas sedan från påverkan genom att anse att resten 65 % är påverkad av olika samhällsorgan och därför felaktig.

      Man hittar inte sällan rent skrattretande felaktiga tolkningar av omvärlden i vaken.se domänen som det är en gåta hur folk med hull och hår sväljer utan att kolla upp dess logik och sannolikhet.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här