I början av augusti  uppmärksammades en av oändligt många  kriminella dåd  mot den yemenitiska civilbefolkningen. En skolbuss full med yemenitiska skolbarn flygbombades i staden Hodeidah – en stad som har förintelsestämplats av den USA och Saudi-ledda alliansen. Minst 40 skolbarn dödades och lika många skadades allvarligt i ett land där sjukhusen redan har demolerats av bomber.

Massmedia berättar att katastrofen kommer att utredas av bl.a. FN, som ju redan står under USA- kommando. Resultaten av en sådan undersökning är lätt att förutspå –”vilket land som står bakom bombningen kan inte fastställas.”

Oberoende forskare på plats har dock redan undersökt katastrofplatsen och funnit fragment av bomben som klart visar kopplingen till USA. Fragment som återfunnits både i Hodeidah och i Sanaa där vid en begravning mer än 140 människor dödades och 525 skadades samt på ett flertal platser i Gaza enligt Amnesti International. ”Fragments from 500 lb bomb contained the inscription ”For use on MK-82 fin guided bomb” and the markings 96214 ASSY 837760-4. The cage code 96214 indicates that this fin was produced by the US company Rytheon” . Saud-alliansen kallar det, ” legitimate military operation”.

Så länge det militär-industriella komplexet i USA kan tjäna pengar på att bomba skolbarn, begravningståg, protesterande ungdomar, sjukhus och skolor, så kommer de att göra så. De vet att endast i de fall man kan misstänka att Ryssland varit inblandad i något missdåd kommer västvärlden att reagera. Reaktionen från Vita Huset på bombkatastrofen  i Hodeidah var ljum och intetsägande. Mycket viktigare för Trump-gänget var att en amerikansk pastor sitter i husarrest i Turkiet.

Hans Myrebro, Skolbussbomber från USA

NATO

historisktkorrekt.se

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här