Skratta med en bra komedi

bra komedi

En filmgenre som är fantastisk, det är komedi. Oavsett vad man är på för humör, så kan en komedi få en på bra humör och ge en massa skratt. Det finns idag grymt många bra komedier att titta på. Både svenska och utländska. Förvisso kan smaken vara som baken och alla gillar olika sorters komedier. Men det finns några som de allra flesta verkar gilla. Så vill du titta på komedi, välj en av de vi föreslår!

Kul komedier att titta på

En riktigt kul komedi är ”Bridesmaids” från 2011. Den handlar om Annie, som känner sig misslyckad, det i allt från karriären till privat. Hennes bästa vän, Lillian ska gifta sig och hon svarar ja till att vara brudtärna. Men det dröjer inte länge tills det är konkurrens mellan Annie och en av de andra brudtärnorna, Helen. Många scener i denna film är oförglömliga!

En klassiker när det gäller komedier är ”När Harry mötte Sally” från 1989. Den handlar om Harry och Sally som från och till ses under en tolvårsperiod. De har inte så mycket gemensamt, men blir goda vänner. Men så råkar de hamna i säng med varandra.

”Baksmällan” från 2009 är en kul film, som även fått flera uppföljare. Den första filmen handlar om fyra killar som drar iväg på svensexa i Las Vegas. Morgonen efter så är brudgummen försvunnen och ingen av de övriga tre minns något överhuvudtaget från kvällen före. Nu måste dessa tre ge sig ut på stan för att försöka ta reda på vad som egentligen hände under natten, och hitta den bortsprungne kompisen.

Se film när du vill

Oavsett om du vill se på komedier eller andra filmer, så finns det mesta att hitta hos BLOCKBUSTER. Där kan du dels hyra film, med tillgång till den i 48 timmar, eller så kan du köpa filmer och ha kvar.

1 kommentar

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here