Den svenska regeringen införde en ändring i budgeten den 2 juni 2022 med rekommendation att ge Ukraina ekonomiskt stöd och militär utrustning som en del av Kievs 8-åriga krig mot Ryssland. RBS-17 kortdistans sjömålsrobot är en del av det nya paketet. Dessa missiler har en 9-kilo stridsspets och har en räckvidd på ca 8 kilometer. RBS 17-missilerna kan användas i ett amfibiskt angrepp mot fiendens mål vid havsytan och kust.

Den svenska regeringen sade att RBS-17-missilerna var en särskild begäran från den ukrainska regeringen, som i 8 år har försökt krossa ett uppror i de två Donbassrepublikerna som 2014 förklarade sig oberoende från Kiev och som stöds av Moskva. ”– Regeringen föreslår nu att Sverige bistår Ukraina med Robot 17, automatgevär 90 med ammunition och ytterligare 5 000 pansarskott.” Sverige planerar också att betala 60 miljoner kronor till den Nato-skapade fonden för att stärka Ukrainas väpnade styrkor. Ännu viktigare att notera är att detta militära bistånd till Ukraina i stort sett avslutar Sveriges länge vördade status som ett neutralt land. Faktum är att Sverige kan komma att spela en roll i att starta tredje världskriget. Om någon av dessa sjömålsrobotar sänker ett ryskt fartyg, har Moskva hotat att bomba det land varifrån missilerna kom.

Charlotta Fougberg, 36, har inte tävlat på åtta månader
Löpstjärnan misstänker att orsaken till hennes långa sjukdom är covid-vaccinet, vilket marknadsfördes till en naiv allmänhet som ”säkert och effektivt”. Under sitt sista lopp under Stockholm Maraton i oktober 2021 tog Charlotta tredje platsen med den respektabla tiden 2.31.08. Charlotta berättar i en intervju med Radiosporten att hon har varit sjuk i över ett halvår. – Min kropp är väldigt trött. Jag kan inte återhämta mig riktigt och kan inte tillfriskna fullt ut. Jag har även haft andra postcovid-symtom såsom yrsel och jag har haft kristallsjukan vid två tillfällen. Det var väldigt obehagligt. Jag blev sängliggande och spydde. Jag klarade inte av att gå till toaletten utan min sambos hjälp,” säger Fougberg
. Charlotta som både tävlat i OS och är landslagslöpare säger ”att hon inte längre känner igen sin egen kropp. ” Enligt officiella uppgifter från både VAERS och Eudra Vigilance har över 80 000 människor dött strax efter Covid-sprutan och miljontal fler har skadats.

Amerikanska medier kräver att Ryssland förintas
Under de senaste veckorna har inflytelserika amerikanska medier som Bloomberg News öppet uppmanat till att förstöra Ryssland och dela upp landet i mindre republiker. Ryska medier tog omedelbart till sig dessa kommentarer som bevis på att USA planerar att förstöra Ryssland. Planen att förstöra Ryssland är dock inte ny. Faktum är att amerikanska utrikespolitiska experter som ex. think-tank Atlantic Council i Washington DC har diskuterat och främjat sådana idéer sedan åtminstone 2016. Atlantic Council har varma relationer med både Pentagon och CIA, och under de senaste 6 åren har det lett offensiven till att föra krig mot Ryssland. Medan vissa amerikanska experter, (låt oss kalla dem hökarna), vill förstöra Ryssland, finns det andra amerikanska experter, (låt oss kalla dem duvor) som Henry Kissinher och professor John Mearsheimer från Chicago University vilka tror att Nato inte kommer att besegra Ryssland i Ukraina. Eftersom Moskva ser konflikten som en existentiell kris, kommer det därför inte att hålla tillbaka för att besegra Nato och dess ukrainska armé då ett nederlag skulle innebära en total förstörelse av Ryssland. Oavsett om detta är sant eller inte, är det för tillfället så som Kreml uppfattar konflikten, varför också situationen är så farlig.

Den nya pandemin – Plötslig och mystisk död?
Experterna kan inte förstå varför unga och medelålders friska människor plötsligt dör i Europa, USA och Australien. Personer i åldern 55 år och under uppmanas att kontrollera sina hjärtan då de potentiellt kan vara i riskzonen för (plötslig vuxen död syndrom) Sudden Adult Death Syndrome, SADS. SADS är ett ”paraplybegrepp för att beskriva oväntade dödsfall hos ungdomar”, säger Royal Australian College of General Practitioners. Syndromet är dödligt oavsett om människor upprätthåller en hälsosam livsstil eller ej. Vad har Europa, USA och Australien gemensamt? Många saker, men en faktor som är ny är att dessa länder under de senaste 18 månaderna tvingat ett experimentellt vaccin på sina medborgare. Vi fick dock höra att Covid sprutan är ”säker och effektiv”, så den kan naturligtvis inte vara anledningen till att så många människor plötsligt dör….

 

Video producerad av MEC21 och ThessA i samarbete med vaken.se.

Stötta MEC21 via gofund.me eller buymeacoffee.com/MEC21

Sverige begraver sin sedan länge vördade neutralitet

1 KOMMENTAR

  1. Med ett svenskt grundlagstillägg likt det amerikanska 2:dra tillägget till konstitutionen, skulle det inte behövas något NATO.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här