I höstas tog kollapsandet av världsekonomin fart. I november var det val och i januari klev Barack Obama upp på tronen som president. Det intressanta är att i oktober sa Joe Biden, nu vicepresident, i ett tal (”Mark my words”) att det inte ens kommer gå sex månader innan Barack Obama skulle testas.

Det gick tre månader tills det verkligen blomstrade upp i massmedia att en influensa sprider sig som en löpeld och riskerar infektera närmre hälften av jordens befolkning, 1918-utbrottet om igen med miljontals döda. Senast det var ett svininfluensautbrott var 1976, 33 år sedan.

[ Reklam för svininfluensavaccin år 1976 ]
Influensauppmaning från England 30 april: [ ”Catch It, Bin it, Kill It” ]

WHO, Världshälsoorganisationen, höjde varningen till grad fyra, sedan fem av sex-gradiga gradiga skalan. Fem betyder stort utbrott i ett eller två länder mellan människor. Enligt massmedias rapportering borde varningen höjas till steg sex – global pandemi.

Det är något som inte stämmer. Används denna kris för att sälja ut stora lagren av Tamiflu och sätta sista spiken i kistan som heter United States of America i en marsch mot en global diktatur, en ny världsordning?

Alex Jones har den senaste veckan, med start den 25 april, endast pratat om svininfluensan och följt utvecklingen. Från att ha varit svininfluensa med något som inte stämmer har informationen som presenterats utvecklats till att det är ett biologiskt vapen. [ Alex Jones Show för nedladdning ]

Kommer det diskuteras något om detta på årets Bilderbergmöte?

”Swine Flu Was Cultured In A Laboratory”, Dr. John Carlo, Dallas Co. Medical Director says

If flu threat rises, CDC wants ’pandemic coordinator’ in workplace

Swine Flu – Profits From Pandemics

What’s Missing From Every Media Story about H1N1 Influenza

Svininfluensa världen över

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här