Texas vill ha tillbaka sitt guld

guldreserv

Nu blandar staten Texas sig i kampen om guldet och vill ha hem sitt guld i New York eller var det nu finns lagrat. Enligt en ny lag underskriven av guvernör Greg Abbott ska Texas guld lagras i Texas.

Guvernör Abbott har även mobiliserat milisen för att övervaka federal militär som ska genomföra en övning kallad “Jade Helm” i flera stater varav Texas är en. Övningen strider helt eller delvis mot amerikansk lag “The Posse Comitatus Act“.

There’s a Pile of Gold in Manhattan. Texas Wants It Back.

palbergstrom.com

3 KOMMENTARER

  1. Vilket guld?
    Guldreserven är slut sedan länge. Vad värre är att jag hört att sverige förvarar sitt guld i USA.

  2. Lika lite som Tyskland får tillbaka sitt guld lika lite får Texas det….guldet är förskingrat av bankirerna för länge sedan. Det som visas upp för misstänksamma guldägare världen över är blytackor med ett tunt guldlager som man dessutom inte får undersöka själv trots att man på papperet äger guldet. Holland har som bekant begärt att få sitt guld tillbaka men det lär dröja innan skojarna i USA fått tag på så mycket nytt guld att holländarna kan få tillbaka sitt. Man stal Ukrainas guld i april 2014 och skickade till NewYork och en misstanke är att det guldet skickas vidare till Holland. Kriminellt och bedrägligt? Japp, men så är det jordens värsta bedragarnation dvs USA som dårarna litade på…

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here