Det gångna amerikanska presidentvalet var vid sidan av valet 2016 troligen det smutsigaste och mest dramatiska någonsin och skakades av rapporter om korruption, manipulation och valfusk. Den profilerade globalistiska tidskriften Time beskriver nu ingående hur en koalition av storkapitalister och vänsteraktivister tog Joe Biden till Vita huset med hjälp av ljusskygga metoder både före och efter presidentvalet.

När Donald Trump efter valet valresultatet anklagade Joe Biden för att ha vunnit med hjälp av valfusk och manipulation så började de amerikanska storföretagen istället att vända sig emot honom och kräva att han skulle erkänna sig besegrad. Detta trots att många delstater inte var räknade och det fanns mycket oklarheter kring valet, konstaterar Time.

– Det var väldigt underligt. Bara dagar efter valet så bevittnade vi en orkestrerad kampanj för att utse vinnaren trots att flera delstater höll på att räknas, har Trump själv konstaterat i efterhand.

Time ger nu Trump rätt i att det fanns en organiserad konspiration där storkapitalister och företagsledare tillsammans med vänsteraktivister och andra lobbyister verkade unisont i en ohelig allians för att få bort den sittande presidenten.

Magasinet beskriver hur en löst organiserad koalition bestående av personer med olika politiska och ideologiska ståndpunkter i mer än ett