Den tidigare presidenten Donald Trump har lovat att offentliggöra dokument som rör Jeffrey Epstein, 9/11 och mordet på John F. Kennedy om han vinner i november.

Trump gav löftet under ett gästframträdande på ”Fox & Friends Weekend” på Fox News, där han upprepade gånger svarade ja när värden Rachel Campos-Duffy frågade om han skulle ”offentliggöra 9/11-dokumenten … offentliggöra JFK-filerna … [och] offentliggöra Epstein-filerna.”

Några Epstein-dokument offentliggjordes i början av året i samband med Virginia Giuffre mot Ghislaine Maxwell-rättegången, och avslöjade kopplingar till tidigare president Bill Clinton, magikern David Copperfield och vetenskapsmannen Stephen Hawking, bland andra framstående personligheter.

Vittnesmål från dokumenten bekräftade också att Trump aldrig besökte Epsteins ö, och att han inte hade någon inblandning med minderåriga flickor.

Trumps löfte att offentliggöra alla återstående dokument relaterade till mordet på JFK stödjer också tidigare uttalanden han gjort om saken.

”När jag återvänder till Vita huset, kommer jag att offentliggöra och öppna alla dokument relaterade till JFK-mordet,” skrev Trump på sitt Truth Social-konto. ”Det har gått 60 år, det är dags för det amerikanska folket att få veta SANNINGEN!”

Nationalarkivet och Records Administration hävdar att 99 procent av dokumenten kopplade till JFK-mordet har utfärdats, med president Joe Biden ansvarig för att offentliggöra mer än 16 000 dokument relaterade till mordet sedan början av hans mandatperiod 2021.

Den återstående procenten – och de årtionden av förseningar som stoppat deras frigivning – har gett näring åt spekulationer om en kommunistledd komplott för att mörda presidenten och frågor om hur mycket Central Intelligence Agency visste om mördaren Lee Harvey Oswalds aktiviteter i det kommunistkontrollerade Kuba vid den tiden.

RFK Jr. kritiserar Biden för att vägra att släppa de återstående hemligstämplade dokumenten relaterade till JFK-mordet

Även den oberoende presidentkandidaten Robert F. Kennedy Jr. – vars far, före detta senatorn från New York Robert F. Kennedy, mördades när han kandiderade för Demokratiska partiets nominering 1968 – har kritiserat Biden-administrationens vägran att släppa de sista en procenten av de hemligstämplade dokumenten.

Kennedy hävdade att administrationen ”gjuter betong över 60 år gamla hemligheter så att de blir permanent begravda.”

”Det är mycket störande,” tillade han.

Under sin första mandatperiod noterade Trump att han redan hade offentliggjort ”en hel del material” kopplat till JFK-mordet.

Men i en intervju på Real America’s Voice påstod Roger Stone, en nära förtrogen till Trump som också tjänstgjorde som assistent till JFK:s motståndare 1960, före detta president Richard Nixon, att Trump hade granskat några av dokumenten efter att han återöppnade offentliggörande-processen när han tillträdde 2017.

”Han sa, ’Jag kan inte berätta, det är så hemskt att du inte skulle tro det. En dag kommer du att få reda på det.’ Det var summan av det hela och han ville inte prata mer om det,” påstod Stone. ”Han sköt upp det till president Joe Biden.”

naturalnews.com, Trump lovar att släppa alla hemligstämplade dokument om JFK, 9/11 och Epstein om han vinner en andra mandatperiod i Vita huset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här