När den konservativa studentrörelsen Turning Point USA höll ett stort möte i Florida i helgen gick Donald Trump till skoningslösa attacker mot demokraterna och flera av dess företrädare. Han skruvade upp den politiska temperaturen inför höstens val.

Demokraterna gjorde allt för att sänka Trump när han var president. Och nu försöker de stoppa honom från att ställa upp i valet 2024. Det är vad utredning kring den så kallade stormningen av Kapitolium egentligen handlar om, menar Trump och andra.

– Det är en skam vad som händer med vårt land. Var slutar det? Var slutar allt? Det slutar förmodligen inte, för trots de stora faror som finns utanför vårt land, är det största hotet fortfarande de sjuka, lömska och mycket ondskefulla människor som finns inne i vårt land.

Sedan nämner han Adam Schiff, ordförande i representanthusets underrättelseutskott och Nancy Pelocy, representanthusets talman.

– Hon är galen. Hon är knäpp. Titta på hennes man. Varje gång något händer går han ut och köper saker. Han har tjänat mycket pengar, tjänat 100 miljoner dollar.

Här syftar han på att Nancy Pelosis make Paul Pelosi nyligen köpte aktier till ett värde av cirka fem miljoner dollar i ett datorchipföretag strax innan en omröstning i senaten om subventioner som ska öka tillverkningen av datorchip, som bland annat Washington Times rapporterat.

Läs mer på swebbtv.se, Trump: USA styrs av korrupta, ondskefulla psykopater