Tucker Carlson säger att när ärliga människor – som bryr sig – säger vad som är sant blir de kraftfulla till skillnad från de oärliga som istället förlorar sin makt. Dessa är några av de ord som Tucker Carlson yttrar på sin egen Twitter-kanal efter att han tvingades lämna Fox News tidigare i veckan.

Redan fyra timmar efter att Carlson la ut sin tweet har den 8,2 miljoner visningar. Hans show Tucker Carlson Tonight på Fox drog kontinuerligt stora tittarskaror för hans politiska kommentarer och intervjuer med personer som ofta ifrågasatte etablissemanget.

Carlson betraktas av sina följare som en befriande sanningssägare och det är också så han själv betraktar sitt avtryck i den amerikanska mediasfären. Han beklagar sig över att de flesta debatterna på TV i amerikanska medier är ”otroligt idiotiska” och ”irrelevanta”. Samtidigt är de viktiga ämnena, de som påverkar vår framtid, i princip helt ignorerade, säger Carlson. Han nämner ämnen som krig, företagsmakt, demografi, naturresurser, civila rättigheter och ny vetenskap.

Läs mer på newsvoice.se, Tucker Carlson bryter tystnaden efter att han lämnade Fox News

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här