Under måndagen fick tusentals anställda i New York City gå hem utan lön eftersom de valt att inte injicera sig med covidvaccin. Bland dessa återfinns poliser, brandmän och anställda inom akutsjukvården.

Det var den 20 oktober som man bland annat meddelade att de offentligt anställda i New York City behövde injicera sig med covidvaccin för att fortsätta på sina arbeten. Vill man inte göra detta blir man omedelbart tvungen att arbetsbefrias utan lön.

Läs mer på nyadagbladet.se

2 KOMMENTARER

  1. dom mörka krafterna är mäktiga dom kan sätta sig över all lag och rätt samt folkrätten fn stagdar nunbergrättegången som skulle bli predukat riktlinje för kommande praxis för ledning för folket rättsväsendet det kan dom mörka krafterna lungt i strunta blankefan i och kräva presa folken ska ta giftet som dödar dom för dom mörka krafterna vill det kräver det ja världen är verkligen upp och ner lag och rätt borta med vinden skurkarna kan leka fritt och regeringarna är köpta låter detta ske samma med fn who allt köpt av dom mörka krafterna så är läget världen är såld dom mörka krafterna som kan är jemföras med maffian ja det är illa i världen hoppas folket vaknar och agerar innan det är för sent

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här