Det ryska utrikesdepartementet bekräftade i tisdags att ukrainska myndigheter förstört lager av pest, mjältbrand, harpest, kolera och andra dödliga patogener i olagliga amerikanska laboratorier för utveckling av biologiska vapen i Ukraina, laboratorier som drivs och finansieras av USA:s försvarsdepartement, för att förhindra att de hamnar i ryska händer. USA:s statssekreterare Victoria Nuland bekräftar rapporterna. Dessa laboratorier bryter mot artikel 1 i FN:s konvention om biologiska vapen. Denna kränkning gör den amerikanska regeringen till en tydlig krigsförbrytare som är föremål för dödsstraff enligt Nürnberglagarna som upprättats av USA:s regering själv.

Vad skulle Washington göra med patogenerna? Vilka befolkningar skulle få dessa gåvor från Washington? Ryssland? Européer och skyllande på Ryssland? Skulle det bli ett nytt utbrott som skulle användas för att förstöra det som återstår av den medborgerliga friheten i västvärlden? Nu när USA:s regering har enats med de ukrainska nynazisterna, hur lång tid tar det innan hakkorset vajar över hela västvärlden?

Den kinesiska regeringen kräver att få veta från Washington varför Washington dolde sitt olagliga krigsförbrytarbeteende i Ukraina. Kinas utrikesdepartement kräver att Washington ”släpper relevant specifik information, inklusive vilka virus som lagras och den forskning som har utförts”.

Dumbshit amerikaner förstår inte att ”deras regering”, som faktiskt regeras av den giriga och maktdrivna eliten (läs oligarkin), är ett kriminellt företag. Amerikaner insvepta i flaggan kommer att dö i total okunnighet.

Den kinesiska regeringens talesperson Zhao Lijian sade att USA:s försvarsdepartement kontrollerar 336 biologiska laboratorier gömda i 30 länder och att USA:s biovapenverksamhet i Ukraina bara är ”toppen av ett isberg”.

Så vad den ryska invasionen av Ukraina har avslöjat är ett bevis för att Washington bryter mot den biokrigskonvention som Washington undertecknat och de döljer sitt olagliga engagemang i biologisk krigföringsforskning, inte bara inom USA utan även i 30 andra länder.

Ondskan som bor i Washington saknar motstycke i människans historia.

Paul Craig Roberts

PS Den fråga man ställer sig är, vem tog fram ”gain of function” viruset bakom Covid-19? DS

Originaltext: anthropocene.live, Ukraina värd för olagliga amerikanska laboratorier för biologiskt krig

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här