Välkommen till Truck1 Sverige, ett företag som ägnar sig åt handel med begagnade kommersiella fordon. Vi handlar med ett brett utbud av begagnade kommersiella lastbilar, inklusive kommersiella fordon, bussar, jordbruksmaskiner, containrar, fristående delar, mobilkranar, tippare, betongblandare, timmerbilar, sopbilar, dammsugare, sopbilar, sopbilar, bogserbilar, brandbilar, lastbilskranar, bakgavellyften, kylenheter, curtain siders och tippare.

Vi arbetar med många olika märken och alla är av högsta klass: Kamaz, Avia, Daf, GMC, Fiat, Chevrolet, Citröen, Effer, Bedford, Dongfeng, Daewoo, Borco-Höhns, Ford, Foton, Freightliner, Fuso, Iveco, Berliet, Hiab, Hino, Ifa, International, Isuzu, Ginaf, Atlas, Liebherr, Man, Meiller, Renault, Mitsubishi, Schmidt, Opel, Tatra, Peugeot, Mercedes Benz, Saurer, Scania, Nissan, Sinotruk, Sisu, Steyr, Palfinger, Terberg, Toyota, Volkswagen och Volvo.

Sedan logistikbranschen föddes har det alltid varit viktigt att tillgodose behovet av att försörja en marknad i ständig rörelse som lever av samma rörelse. Vi är dedikerade till vårt arbete och överför filosofin om rörelse och dess kvalitet till de produkter vi säljer på vår plattform. Ta dig tid att surfa runt på vår plattform och upptäck det stora utbudet av högklassiga produkter som Truck 1 erbjuder dig och ditt företag.

Behöver du inte köpa ett fordon för en specifik uppgift? Truck1 erbjuder dig lösningen. Vi erbjuder även en hyrbil tjänst. Kontakta oss för att få veta vad du är intresserad av.

Vårt uppdrag är tydligt: att underlätta hanteringen av ett av de viktigaste verktygen för olika branscher, att garantera en god hantering till rimliga priser och att hjälpa dem som har verktyg som de inte längre behöver använda, att få nytta av dem genom att ge dem till dem som kan behöva dem.

Vilka är våra partner?

Vi samarbetar med leverantörer i flera europeiska länder: Belgien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Italien, Kroatien, Luxemburg, Norge, Polen, Portugal, Spanien, Slovakien, Sverige, Schweiz, Tjeckien, Turkiet, Storbritannien, Tyskland, Ungern och Österrike.

Varför välja oss?

Eftersom vi är ett företag som har åtagit oss att vara effektiva och nöjda med kunderna. Vi är chefer inom marknadsföring och kommunikation. Genom att alltid lägga tonvikten på att koppla samman människor med varandras oanvända verktyg kan du och/eller ditt företag uppnå en effektiv förvaltning, minska kostnaderna och långa söktider. Vi underlättar köp/försäljning tjänsten genom att effektivisera hanteringen av köpet.  Vi är ett företag som vill bidra till den ekonomiska rörelsen i Europa och vårt uppdrag är tydligt: att koppla samman verktygen med de användare som kan få ut den bästa potentialen av dem.

Genom att välja ett av våra fordon får du en garanti för att du inte betalar för mycket och att fordonet är i toppskick. Samtidigt hittar du också separata delar av bästa kvalitet för dem.

Vänta inte längre, våga surfa på vår webbplats och få det fordon du behöver för att optimera driften av förvaltningen av deras respektive arbete. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi svarar gärna på dina frågor så att vi kan hjälpa dig att hitta den produkt du behöver.

Vi på Truck1 vet vad som krävs för att investera i dessa verktyg, och därför erbjuder vi bara det bästa.

Uthyrning och försäljning av industriella fordon

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här