Om jag tittar på vilka som aktivt stödjer vaken.se så är det svårt att hitta något mönster. Många är inte öppet eller uttalat stödjande, men jag kan berätta om min egen erfarenhet av de som stödjer vårt arbete.

Politiskt så finns det stöd från flera håll. I vänsterpartiet, känner jag till flera som ger stöd b.l.a från riksdagen. Många från Piratpartiet är aktiva på Vaken.se. En del miljöpartister. Flera nationalister visar sitt passiva stöd och jag har pratat med flera inom AFA och andra vänsterrörelser som uppskattar vårt arbete.

Sen har jag sett ett ökat intresse från alternativmedicinare och alternativrörelsen i allmänhet, drogliberala, programmerare, flera svenska artister, new-age anhängare och en del med personlighetsstörningar.

Vad ska man säga? Den gemensamma nämnaren kanske är de som faller utanför normen. Det är slutligen det allt handlar om. Vad är viktigast för dig: Att förstå din omvärld eller att bli accepterad av den oavsett om du måste göra avkall på dina egna idéer?

Vaken.se är någonting nytt. Vi passar inte in i någon av de tidigare mallarna och anledningen är för mig uppenbar. Höger och vänster och andra motsatspar är endast skapade för att kunna söndra och härska. I verkligheten vill alla samma sak. Att möta våra behov av kärlek, harmoni och acceptens.

Välkommen till Vaken.se – Alla ska med!

Mikael Cromsjö

Mer läsning: FAQ – VAD ÄR SANNINGSRÖRELSEN – VAKEN.SE

Vad är Sanningsrörelsen?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här