Vad är det som Vaken.se vill förmedla? Att vara vaken innebär att vakna upp ur en dröm. I drömmen så är det accepterat att auktoriteter kontrollerar och dikterar hur vi ska leva våra liv. Det är accepterat att vi från barnsben till pension lever våra liv efter en sträng norm, där vi blir starkt kritiserade om vi ifrågasätter ordningen. Du behöver inte ha studerat hemliga ordenssällskap och maktelitens alla ohyggligheter för att förstå att det inte står rätt till i världen. Du behöver bara titta dig omkring.

Det börjar redan när vi är barn. Det är obligatoriskt att barnen går i skolan och det är förbjudet att hemskola. De som trotsar dessa regler riskerar att förlora vårdnaden om sina barn. I skolan lär vi oss att lyda auktoriteter och memorera det som lärs ut. Ifrågasättande av sanningshalten i läran uppmuntras däremot inte. Om vi följer alla regler och arbetar hårt får vi vår belöning i form av bra betyg. På detta sätt blir skolan en selektionsprocess för att lyfta fram de individer som är bra på att lyda auktoriteter och arbeta för beröm och belöningar. Dessa människor blir förstås senare i arbetslivet lätta att kontrollera eftersom de gör som dess överordnade vill utan att ifrågasätta och motiveras av belöningar.

Du föds in i ett system där någon annan har bestämt vilka regler som gäller och du har inte möjligheten att godkänna eller tacka nej dessa regler. Samhället kräver att du ska följa lagarna, trots att de ofta är uppenbarligen frihetskränkande. Dessutom har de som roffat åt sig makten på jorden bestämt att de äger all mark, och för den som vill leva i naturen och odla sin egen mat så har detta en hög prislapp och många restriktioner. Större delen av jorden ägs av ett fåtal människor! Hur kan vi godkänna att de får äga något som så självklart tillhör alla? Det finns inte en enda plats jag känner till på jorden där du kan bygga dig en bostad och odla din mat utan kostnader och regler. Det som är fritt och självklart för alla andra levande varelser i naturen är inte fritt för oss människor. Vi är en del av naturen och det är vår rätt att leva och frodas. Detta bör inte komma med särskilda regler, restriktioner och förpliktelser. Vi har en rätt att existera och att möta våra egna grundläggande behov. Detta monopolspel som kallas för samhället bör vara fullständigt frivilligt. Det vi lever i idag är global fascism och diktatur.

Det liv som erbjuds oss i samhället innebär att vi är konstant distraherade och det ges lite utrymme för självreflektion. När vi inte säljer vår tid för pengar så ägnar vi oss åt ytliga nöjen som tv och film där vi konstant får budskap om normer och förebilder som ofta består av att titta på vackra människor som beter sig illa mot varandra. Vi får dagligen skrämmande budskap via dagstidningar och nyheter och media vinklar och förvränger sanningen för att konstruera en världsbild som gynnar maktelitens intressen.

Att vara vaken innebär att vi har vaknat upp ur denna masstrans, där vi inte längre accepterar detta system och den underkastelse som det innefattar. Att vara vaken innebär att ha en stark längtan efter frihet och välfärd för mänskligheten.

Vi kan se att denna situation som vi har idag har upprepat sig om och om igen genom historien. Förr i tiden var tyrannerna uppenbara och folket var rädda. Sen kom man på att genom att påverka människors medvetande till att acceptera ondska och hänsynslöshet så var det mycket enklare att kontrollera jorden och dess varelser. Den programmering som människor utsätts för idag är inte olik det som pågick under Hitlers tid. Andra världskriget och Hitlers massprogrammering av en hel befolkning är ingen unik situation, utan visar hur lätt det mänskliga medvetandet kan manipuleras och kontrolleras. Ännu har inget mirakulöst skett i vår medvetandeutveckling för att förhindra att historien upprepar sig. Och det gör den, dagligen.

Här i västvärlden har vi det dock relativt bra trots denna grymma maktstruktur. De som är längre ned i maktens pyramid är de som får offra sina liv på slagfälten, svälta och dricka förorenat vatten samt arbeta långa dagar under usla förhållanden redan som barn för att göra billiga produkter till västvärlden.Utöver det så får planeten själv betala ett otroligt pris genom att få sin skog nedhuggen och sitt vatten utpumpat och förorenat. Det är uppenbarligen en mycket sorglig situation som vi tillsammans har skapat. Ändå finns alltid möjligheten att förändra allt. Det första steget är att välja kärlek och släppa taget om rädsla. Att ha modet att göra det vi känner är det rätta och goda och inte låta oss skrämmas av auktoriteter. Börja återta det som är rättmätigt vårt, nämligen rätten att leva i fred och frihet.

Vi har blivit programmerade att tro att vi vill ha rikedom och materiella ting, det är vår morot för att stå ut med allt det jobbiga som samhällslivet innebär. Och tanken på att klara oss utan pengar verkar omöjlig. Detta är en illusion. I själva verket är ett liv i självförsörjning inte alls särskilt svårt eller långt borta, om vi är beredda att släppa taget om alla materiella begär och fokusera på att möta våra grundläggande behov.

Det är också en illusion att en människa är maktlös. Genom att ändra ditt liv påverkar du hela planeten, eftersom vi alla är sammankopplade. Din positivitet och dina steg i rätt riktning är oändligt betydelsefulla! När du arbetar för fred och kärlek i ditt eget liv så skapar det ett positivt överflöd som naturligt kommer att bidra ännu mer till jorden och alla varelser.

Att vara vaken handlar om fred, frihet och kärlek. Och det handlar om att släppa taget om den programmering som vi har fått nedtryckta i halsen och nyfiket upptäcka vilka vi egentligen är. Vår sanna natur är full av kreativitet, kraft, intelligens och kärlek!

Vi uppmuntrar alla människor att visa kärlek och respekt för alla andra varelser. Hos mig finner jag till och med medkänsla för den maktelit som har lett mänskligheten in i fördärvet. Jag önskar att kärleken ska lysa ur deras hjärtan och jag vill att de ska vara fria och lyckliga, men jag säger nej till deras handlingar. Och jag säger ja till min egen kraft att älska och bidra till att vår planet blir en god och ljus plats för alla varelser!

Du kan vara stolt att du är vaken. Och ditt arbete med att rädda vår värld från ondska börjar nu. Ge medkänsla. Känn din potential att skapa positivitet och skönhet. Ta ett steg för att skapa en bättre värld. Börja med ditt eget liv och när tiden är mogen kommer du ha kraften att bidra på ett större plan. Kom samman med likasinnade och minns att detta är vår gemensamma kamp för frihet!

Angelica
2012-07-22

Vaken handlar om fred och frihet för alla människor

vakenmanifestet.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här