Vaken möts ofta av massor av goda idéer som vi antingen själva kommer på eller som människor som träffar oss har med sig och vill genomföra. Vi möts inte sällan också av ”varför gör inte vaken ditt eller datt”. Artikeln du nu läser kommer ta upp denna problematik.

Det korta svaret på detta är att vi har resursbrist och vi istället skulle behöva att du tar ett större ansvar för att bidra till en bättre värld, antingen genom egna projekt eller genom att arbeta med att utveckla Vaken. Vi som idag jobbar här har vanliga arbeten och familjer med ansvar, rutiner och annat som tar upp mycket av den vakna tiden (ingen avsiktlig ordvits).

 

Arbetet är alltså något vi gör helt ideellt för att vi verkligen tror på Vaken.se som en plattform för förändring, vilket vi gjort ända sedan starten 2004. Vi vill bidra till en bättre värld men vi vill också bidra till att stödja andra människor, rörelser och grupperingar i att deras projekt för att de ska bli lyckade och framgångsrika. Vi har i första hand inte ett egenvärde, utan det är idéerna, människorna som möts och handlingarna som kommer utifrån Vaken som är det verkliga resultatet av Vaken.se. Vi har en att-göra-lista som tyvärr är alldeles för lång och vi har stora ambitioner, men vi har inte tid till att göra allting… Tyvärr! Alltså finns det olika vägar ur detta. Ett sätt är att du börjar engagera dig och driver ett projekt som du tycker är viktigt med hjälp av Vaken.se som plattform.

Exempelvis kanske du vill ha en debatt eller genomföra en föreläsningsturné om ”lösningar” på olika samhällsproblem eller resurs- och energifrågor. Du kan då organisera upp det genom och med hjälp av Vaken.se. Den andra vägen är att du börjar jobba med Vaken.se, kanske som nyhetsredaktör/skribent, översätta en viktig dokumentärfilm, eller något annat som du tycker är viktigt. Vaken.se är till för alla och du kan själv göra dig till en del av Vaken.se.

Idag är alla de som jobbar med vaken.se personer som själva tagit på sig ansvar och roller, de jobbar inte med Vaken.se för att någon bett dem göra det. De ser vikten av att fortsätta med Vakens arbete och leda det in i framtiden. Många av de som jobbar med Vaken.se idag startade egna projekt och webbsidor för många år sedan, men när tiden gick så märkte de att det var enklare, kraftfullare och trevligare att arbeta med samma saker tillsammans med andra på just Vaken.se

Ta därför ett första steg och kom och träffa oss den 11:e november 2013 i Stockholm. Det viktigaste tipset vi kan lämna till dig är att om du vill genomföra ett projekt så måste du själv vara den drivande ”starka personen” och projektledaren. Du måste själv inse att det är du som är förändringen i världen, sedan kommer du att märka att vi är en resurs och en tillgång som kan hjälpa dig att verkställa det du tycker är viktigt att göra för mänskligheten.

Välkommen!

Hälsningar Administrationsgruppen och redaktionen för Vaken.se

Varför gör inte Vaken

Läs mer i vår FAQ. Där är många återkommande frågor besvarade.

Powermeet 2013 - Vaken.se - Kunskap Är Frihet - Power Big Meet 2013 Volvo 745 Turbo

911-truth manifestation 11:e juli 2010

Intervju: Journalisten Sven Anér om mordet på Olof Palme

Intervju: Journalisten Sven Anér om mordet på Olof Palme

Mikael Cromsjö berättar i SVT Debat sanningen om Libyens sk. frihetskämpar

Mikael Cromsjö berättar sannningen om Libyens frihetskämpar (som är Al-Qaida) - VAKEN.SE

SVT Rapport om Vakens HPV-vaccin-kampanj

Vakens infokampanj om HPV-vaccinet har varit mycket lyckad!

En del av de informationspaket som skickats ut

Varför gör inte Vaken

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här