I denna historiska tid finns det miljoner av människor som ser igenom elitens manipulation, dessa människor är det största hotet mot elitens maktambitioner. En falskflaggattack som kan komma bli aktuell är en falsk invasion av utomjordingar, något som egentligen iscensätts med hjälp av avancerad dold teknologi.

Tekniken för att iscensätta något som ser ut som en invasion av utomjordingar är möjlig. Antigravitationsteknik har utvecklats sedan minst andra världskriget. Denna plan kan låta långsökt men om större delen av världens befolkning lurades av den så kallade coronapandemin är inte steget så långt för att gå på en bluff i form av utomjordingar som ska invadera jorden.

banned.video

3 KOMMENTARER

  1. Jag ber Er : sluta att kalla the Kabal för ELITEN!! VAD är Elit för Dig? PLEASE TÄNK PÅ DET!!!!! Ord har energi och vi vill väl inte ge denna grupp energi????!

  2. Miljoner människor kommer att försvinna! Jesus kommer att hämta hem de sanna troende. Detta massförsvinnande kommer att förklaras bort med en invasion av aliens. De kristna som läst bibeln vet att uppryckelsen ska ske och vetat detta i 2000 år. Ropa till Herren Jesus Kristus, tro i ditt hjärta att Han dog för dina synders skull på korset och återuppstod den tredje dagen och du ska bli räddad och få den fria gåvan om evigt liv.

  3. Det verkar som Lockheed Martin och alla andra flygindustrier har missat det där med antigravitationsteknologi eftersom dom kör med konventionella jetmotorer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här