Vi har universitet i Sverige som lär sina elever att man inte ska ifrågasätta när en normallång svensk tjej utger sig för att vara en två meter lång japan, det framgick i denna youtube-film. SVT tycker inte detta är värt att diskutera? Ni tycker inte att detta är den större frågan? Ingen fokus läggs på innehållet av filmen. Dom har inte ens anständigheten att länka till filmen så att folk själva ska kunna avgöra vad som är vad.

Är du en man om du säger att du är det? Är du en 7-åring om du känner dig så? Två meter lång? En katt? Hur långt går gränsen för vem eller vad du är? Eller finns det en gräns?

Hanna Lindholm besöker Södertörns Högskola för att få studenters syn på identitet.

Givetvis vill Vaken.se visa den så att du själv kan se detta sönderfall i kritiskt tänkande och det fullkomliga idiotin som spottas ut från dessa lärosäten.

Youtube-film visar hur universitet hjärntvättar ungdomar

7 KOMMENTARER

 1. Det är märkligt att man kan till den milda grad förvränga sinnet på ungdomar, som till synes är friska, att de inte kan acceptera vad deras egna ögon ser.

 2. Hundar har inga normer på hur deras ras ska vara, varför ska vi människor behöva leva med dessa normer? Självklart att man kan definiera sig som ett annat kön eftersom att det finns mängder av normer som vi ska bete oss efter som hänger efter normerna. Denna videon är transfobi på hög nivå och det är inte okej.

 3. Hundar har inga normer på hur deras ras ska vara, varför ska vi människor behöva leva med dessa normer? Självklart att man kan definiera sig som ett annat kön eftersom att det finns mängder av normer vi ska bete oss efter för att jag råkar vara född som t.ex. kvinna. Denna video är transfobi på hög nivå och det är inte okej.

  • Jämför du alltså människor med hundar? Är du från vettet? Kom med bättre argument, du gör bara bort dig.

   • Nej, det jag säger är att vi har normer vi måste bete oss efter och det är det folk mår dåligt över. Därför känner de sig inte som det stereotypa könet, vi är inte alls som djur. Vi känner mycket mer känslor och är smartare, därför borde folk absolut enklare acceptera att folk inte vill definiera sig som det kön de tilldelades när de föddes. Det är enkelt att acceptera så varför ska folk utan tolkningsföreträde ifrågasätta detta?

 4. Att man inte kan se skillnad på att vara man (könet) och manlig (agerande/känsla/beteende) på en högskola/ ett universitet…

  Att vara född som man men genom könsändring med hormoner osv. blivit kvinna, ja då kan man identifiera sig som kvinna och vise versa.

  Är man född som man men inte på något sätt ändrat på det fysiska könet utan bara sminkar sig, har på sig kvinnokläder etc. då är man kvinnlig/feminin.

  Man kan inte vara något man inte är, simple as that.

 5. Man kan ju undra vilka komiker vaken.se är när de lyckas få in hjärntvätt når de ställer lite konstiga och ovanliga frågor till skolungdomar. Sedan skulle de nog få samma svar vem än de hade frågat så att tro att de handlar om hjärntvätt är verkligen långt ifrån någon verkligheten. Hjärntvätt fungerar inte heller enligt forskningen så hjärntvätt är en tro.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här