Infowars.com:s reporter Lee Ann McAdoo pratar med visselblåsaren Rudy Dent, som är veteran inom New Yorks Brandkår och bär på 32 års yrkeserfarenhet. Han beskriver sina otroliga observationer på plats vid World Trade Center-tornen den 11:e september 2001 och samt om den efterföljande mörkläggningen från massmedia under många år.

Just nu är det 2254 arkitekter och ingenjörer inom AE911Truth som engagerar sig för att sanningen om vad som egentligen hände den 11:e september ska komma ut. På andra sidan har vi medlemmar i ”The 9/11 Commission” som tagit avstånd från slutsatserna som nåddes där, och NIST som ändrat sin utsaga om hur tornen kollapsade så många gånger att denna utredning gått till historien som en av de mest kontroversiella och osäkra någonsin. Den officiella versionen av 9/11 innehåller idag en konspirationsteori om att 15 Saudier och 4 andra från närliggande länder skulle vara de huvudmisstänkta, som skulle utfört detta dåd. Inga försök har hittills gjorts för att utreda hur dessa personer finansierade och planerade det hela. Att utreda finansiering är det första som sker i en normal brottsutredning oavsett storlek och typ.

Vaken.se kan efter 10 års tyvärr informera alla läsare om att det inte finns en enda svensk tidning eller tidskrift, eller journalist som vågar röra i detta ämnet med någon form av seriös eller vetenskaplig ansats. Vi söker fortfarande med ljus och lykta efter den första svenska journalisten som ska våga sätta sig in i ämnet utan fördomar och utan en agenda att smutskasta.

I videon nedan intervjuar Luke Rudkowski Rudy Dent, som 11:ee september 2001 var vittne till kollapsen av World Trade Center-tornen. Rudy Dent är veteran från Vietnamkriget, varit polis hos NYPD i fyra år och har utöver det trettiotvå års erfarenhet som brandman.

Som brandman vid den 11:e september 2001 var han vid Ground Zero och var där när Byggnad 7 (WTC7) kom ner. I detta avsnitt återupplever han sin erfarenheter och minnen från den dagen och återberättar hur han tror WTC1, WTC2 och WTC7 togs ned med hjälp av explosiva ämnen.

FDNY Survivor Witness and Whistleblower Speaks

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här