Ofta upprepas att 97% av alla klimatforskare i världen är överens om att den globala klimatförändringen och växthuseffekten är skapad av utsläpp av koldioxid från människan. Detta är helt osant enligt författaren Mark Steyn som skrev boken: ”A Disgrace to the Profession”.

Dessa siffror kommer från en enkätundersökning utförd av Margaret R. K. Zimmerman vid ”University of Illinois” från 2008.

Vad som egentligen hände var att Zimmerman skickade ut mail om en online-enkät med två frågor till 10,257 ”earth scientists” inkluderat klimatologer av dess svarade de endast 3,146 stycken. Av dessa kom 96,2% från Nordamerika varav 6.2% kom från Kanada. De flesta i USA kom från Kalifornien.

Zimmerman fortsatte sedan med att utesluta och skära ned antalet klimatexperter till endast 79 st och av dessa var 97% eniga om att människans koldioxid ligger bakom klimatförändringarna.

Lär mer på newsvoice.se, 97% av alla klimatforskare är INTE överens om att klimathotet beror på människan

1 KOMMENTAR

  1. 2015 var det varmaste året sedan mätningar började 1880 och alltså varmare än 2014 som då var de varmaste året sedan 1880. Den uppbromsning som var orsakades att haven tog upp värmen och nu håller den uppvärmningen på att döda korallrev. De finns fler och fler vita korallrev, alltså döda korallrev.
    Det är 97 % av hela världens klimatforskare som anser att de pågår en global uppvärmning och att inse de är bara att mäta vilket alltså är gjort. Har de som inte tror på den globala uppvärmningen gjort mätningar så vill jag att något redovisar dem för de är ju de som måste till om man tror att något verkligen existerar.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här