Sveriges lantbruksuniversitet (www.slu.se) gör nu en stor kampanj om växthuseffekten (www.koldioxidensvänner.se). Syftet är att få personer som ifrågasätter koldioxidens påverkan på den globala uppvärmningen att framstå som osympatiska.

I dag annonserade Sveriges lantbruksuniversitet på fram och baksida i metro. Där kan man läsa:

Mänskligt orsakad växthuseffekt är en bluff!
koldioxidensvänner.se
De kallar det miljöförsöring. Vi kallar det liv.

Baksida:
Här hittar du argumenten som försvarar din stadsjeep, oljepanna och din förkärlek för varmare klimat:

Underst på båda sidorna står det:
Utan riktiga fakta kan man påstå vad som helst.

Syftet är att förlöjliga alla som är kritiska till teorierna om att den globala växthuseffekten är orsakad av koldioxid. Detta gör man på hemsidan genom att försöka para ihop dessa åsikter med osympatiska egoistiska idéer.

De som är kritiska mot koldioxid-teorin är många till antalet och det inkluderar forskare och aktivister runt om i hela världen. Många av dessa personer är mycket miljömedvetna och ser bara andra teorier för uppvärmningen som mer troliga, t.ex. att det har med solens styrka att göra.


Se filmen: The Great Global Warming Swindle där detta ämne tas upp

Just nu propageras det hårt för att koldioxid är farligt för miljön. Syftet med det är INTE att rädda miljön. Syftet är istället att kunna kontrollera energitillgångar och beskatta all olja. Genom det kan makten sedan tjäna ytterligare pengar samt styra hela länders utveckling i 3:e världen.

Samtidigt tar denna propaganda bort mycket fokus från den riktiga miljöförstöringen och förstörelsen av jorden som verkligen hotar våran framtid.

SLUs propagandakampanj måste ha kostat mycket pengar. Annonseringen i sig borde kosta många hundra tusen kronor och hemsidan är också extremt påkostad. Var kommer dessa pengar ifrån?

Jag är dock glad för att dom gjort denna smutskastningskampanj. Kampanjen är så otydlig i sitt budskap att många inte fattar den ironi som den innehåller. De flesta i Sverige vet ingenting om att det ens finns kritik mot koldioxid-teorin. Nu är alla i Stockholm medvetna om detta och snart kommer dom komma hit och läsa på.

Dom avslutar med ”Utan riktiga fakta kan man påstå vad som helst”.

Detta passar ju utmärkt, för det just det som SLU gör i denna propagandakampanj. Därför är det så viktigt att det finns hemsidor som www.vaken.se som forskar, utbildar och samlar in fakta som annars inte visas i media.

Diskutera i forumet

Mänskligt orsakad växthuseffekt är en bluff!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här