I Italien har man framgångsrikt inrättat ”Alternativvårds-sjukhus” som ett annat val för medborgarna jämsides med statens befintliga vård och sjukhus. Den italienska staten betalar för vård där, som för statlig sjukvård för medborgaren… medborgaren väljer alltså själv.

En italiensk läkare vid namn Tullio Simoncini är cancerns gåta på spåren och har förstått att det är en form av svamp och att den enkelt kan behandlas med goda resultat.
Den cancerterapi som den konventionella vården erbjuder i världen räddar ca 50% av patienterna, medan Tullio Simoncinis behandling räddar ungefär 80%.
Detta har blivit uppmärksammat då Tullio Simoncini stödjer alternativterapeuter och andra vårdvägar. Tullio Simoncini kommer snart till Sverige för att hålla föredrag , lyft av alternativvårdssidan i Sverige….men nu händer något!

http://www.kostdemokrati.se/scoop/2014/03/10/giro-di-svezia/

Detta faller inte i god jord hos läkemedelsbolag, svensk forskning, regering, m fl…man måste ta udden av alternativterapeuterna i landet för att behålla sjuka och läkemedelsbolagens generösa anslag…..

Steg 1:
Man kopplar in ”stimmet-bevakarna”, man sätter in Expressen och Anna Bäsén att göra en smutskastningskampanj av alternativ vård och dess utövare, för att få bort det som börjar väckas hos folk…att söka andra vägar till vård. Först beger sig naturligtvis Anna Bäsén till svensk sjukvård för att ”friskförklaras”. Ett smart drag för att påpeka för folket att: ”är du sjuk ska du besöka de som verkligen kan och vet-deras ord är lag”.

Expressen braskar på för fullt med dolda inspelningar vid besök hos olika slags alternativterapeuter för att skrämma folket. Man använder sig av hjärnforskaren Dr Martin Ingvar (involverad i bla FOIs hjärnforskningsprojekt-styrning av den mänskliga hjärnan-samt psykiatrins experiment med patienters hjärnor-godkänt av Olof Palme 1973-stora medel skjuts varje år in i denna forskning från sittande regeringar). Denne Dr Ingvar har man redan introducerat för svenska folket genom hans medverkan i komiska familjeprogram på TV, så han är känd. Nämnas kan att Dr Ingvar lider av lässvårigheter och har svårt att läsa innantill.

Steg 2 är att:
”Svenska forskare meddelar nu att man löst cancerknuten med ett nytt effektivt läkemedel som kan förlänga livet alla cancerpatienter och inga biverkningar är kända jämfört med dödlig kemoterapi…
https://www.aftonbladet.se/nyheter/article18673592.ab

Steg 3 är att:
” Regeringen meddelar nu att man sätter in resurser för alla cancersjuka att snabbt få vård och behandling -resurser avsätts”…
http://blogg.cancerfonden.se/blog/2014/04/03/regeringen-satsar-2-miljarder-pa-kortare-koer-i-cancervarden/

Steg 4:
Man skickar sedan fram Landstingens, läkarnas och läkemedelsbolagens egen springpojke högst upp i ledet, Socialminister Göran Hägglund att uttala sig:
”Det är bra att Expressen granskar bluffmakare inom alternativmedicinen.- Jag känner avsky inför den verksamhet de bedriver”

Detta borde ju ha ingjutit respekt i folket…tunga ord från en minister…

ALTERNATIV VÅRD ÄR BLUFF OCH SKOJERI…..http://www.expressen.se/nyheter/goran-hagglund-jag-kanner-avsky/

Läkemedelsbolagen får enorma summor för en kemoterapi på en cancerpatient, stora pengar står på spel, man behöver sina sjuka i Sverige. Apoteken håvade in över 50 miljarder förra året från läkemedelsförsäljningen.100 miljoner per år betalar läkemedelsbolagen till media årligen för annons och reklamutrymme, pengar media behöver och läkemedelsbolagen ÄGER på så sätt media som verktyg.

Allianspartierna vägrar att låta redovisa vilka som donerar pengar till valrörelsen….kan vi gissa att läkemedelsbolag bidrar med en rejäl slant? Landstingens läkemedelskommiteér i landet är nedlusade med pengar som läkemedelsbolagen pumpar in…. så tror ni att de italienska ideérna om alternativvårdsjukhus i vårt land,där staten betalar besöken skulle tillåtas…eller att Tullio Simoncinis fynd vad cancer egentligen är och hur det enkelt kan behandlas skulle tillåtas vinna mark i Sverige… ALDRIG!

Jag är övertygad om att man rider på den klick oseriösa som finns i branschen för att slå ner på hela branschen…

Man vill nu lagstifta efter smutskastningskampanjen som skaffat anhängare bland folket, och man tror sig ha majoritetens välsignelse: http://www.expressen.se/halsa/anna-basen/basen-nu-behovs-skarpt-lagstiftning/

Lagen säger (passar läkemedelsbolagen som handen i handsken):

Patientsäkerhetslagen (ett utmärkt verktyg mot ”hotande” verksamhet-konkurrens):

Enligt patientsäkerhetslagens femte kapitel får ingen utanför sjukvården, eller som inte är legitimerad, behandla följande sjukdomar: cancer och andra elakartade svulster, diabetes, epilepsi eller sjukliga tillstånd i samband med graviditet eller förlossning. Man får inte heller behandla allmänpliktiga smittsamma sjukdomar, ge bedövning eller prova ut kontaktlinser. Däremot får man behandla alla andra sjukdomar och hälsobesvär.

Det är förbjudet för andra än personal inom sjukvården eller legitimerad personal att behandla barn under åtta år.

En person som inte är legitimerad och behandlar allvarligt sjuka eller barn under åtta år kan anmälas till Inspektionen för vård och omsorg. Det samma gäller för person som utger sig för att vara legitimerad sjukvårdspersonal, som läkare, psykolog eller sjuksköterska, men inte är det.

Falsk marknadsföring:

Man får inte marknadsföra sin verksamhet hur som helst. En näringsidkare får inte använda sig av felaktiga påståenden eller andra framställningar som är vilseledande. Exempelvis har ett företag fällts när det i reklamen hävdade att deras spikmatta behandlade depression, migrän, kol och artros. Falsk eller otillbörlig marknadsföring anmäls till Konsumentverket (ett annat ”verktyg” staten använder vid hot mot sina intressen) .

Artikel av Micke Skribent, Alternativvården och klappjakten i media – varför?

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här