Hillary Clinton är redan under stor press tack vare två kriminella utredningar av FBI. Utpekandet av en amerikansk politiker som medskapare av ISIS är en av flera aspekter som gör henne högst olämplig som president innan all fakta ligger på bordet.

Hillary Clintons väg till presidentposten tycks bli allt brantare. Hon är föremål för två kriminella utredningar av FBI. Den ena gäller användandet av en privat e-postserver som utrikesminister och den andra politisk korruption med hjälp av The Clinton Foundation.

Kelli Ward är republikansk politiker från Arizona som i kommande val utmanar John McCain om platsen i USAs Senat. I ett direkt angrepp på John McCain och indirekt Hillary Clinton säger hon det många har vetskap om och förstår, att ISIS är en skapelse av krafter i väst med Obama, Hillary Clinton och John McCain som pådrivande projektledare. Hennes uttalande är inte grundlösa.

För att förstå vidden av det Kelli Ward säger bör man vara medveten om fakta som pekar mot att “kriget mot terrorismen” är en strategi utformad i väst och att attacken den 11 september 2001 med all tydlighet var orkestrerad inom USA med stöd av bland annat Saudiarabien (28 pages: Secrets of the Congressional 9/11 report).

Enligt visselblåsaren Sibel Edmonds är ISIS en rebranding av al-Qaida under ledning och med finansiellt och militärt stöd av kriminella element inom myndigheter, militär, säkerhetstjänster och regeringar i väst. Stödet kan ske utan att flertalet terrorister och extremister inser vem som står bakom.

palbergstrom.com, Amerikansk politiker pekar ut Obama, Hillary Clinton och John McCain som skapare av ISIS

12 KOMMENTARER

 1. Kan tillägga att svenska postkodlotteriet har donerat ca en kvarts miljard kronor till clinton foundation.

  • Rätt uppgift är 64 miljoner hämtat från Postkodlotteriets hemsida så var har du fått dina uppgifter ifrån då en kvart miljard är nästan 4 gånger mer är den riktiga uppgiften.

   • Du måste ta hänsyn till valutaändringar för det har ändrats så mycket under de senaste åren. T.ex. var kronan ett tag mycket stark mot dollarn.

    Så om man gör det stämmer totalen 64 miljoner Skr.

    Sedan har jag kollat vad Clinton fonden håller på med och de har skänkt en hel del till afrikanska länder (finns uppräknade på deras hemsida) och det är väl bra.

    Negativbedömt inte allt i denna världen för då får man en felaktig bild av den.

    Jag finner inget negativ men vad Clinton foundation håller på med utan att de har en normal verksamhet jämför med många andra liknande fonder. Den har en amerikansk inriktning men det är ju inget överraskande det heller.

    Jag vet att de finns en mytuppfattning av Clinton här på vaken.se för myt är de enda jag kan kalla den då uppfattningen innehåller alla myter om Clinton som finns på denna planet. En hel del av dem kommer från republikans propaganda.

    Så gynnar vakens.se republikanerna i USA för allt tyder på de om man kollar vad som framförs på vaken.se.

   • Du har glömt valutaförändringarna. Kronan har varit stark mot dollar under ett längre tag och tar man hänsyn till det stämmer 64 miljoner.

  • Dom bombar inte ISIS, dom bombar läkare utan gränsers sjukhus, infrastruktur, Syriens armè mm, ISIS är deras marktrupp, se bara vilka fordon och vapen ISIS har tillgång till. Det har däremot flera gånger rapporterats att USA och dess allierade ”bombat” ISIS med ammunition och vapen. Målet är som alltid att störta Assad regimen, så varför skulle då USA mf motarbeta den enda marktruppen som har samma intresse? är det inte mer logiskt att dom stödjer, utbildar och beväpnar grupper, för vi har då aldrig sett dom ridande på kameler viftande med svärd, utan komma inrullande i US Army Toyotas toputrustade med västvapen.

   • Det som senast bombat sjukhus är från Assad sidan i Aleppo.
    Assad har också farit fram med brutala metoder mot de som inte samarbetat med honom och hans regering.

    Att USA bombar sjukhus har jag aldrig hör talas om så du får ange vilket eller vilka sjukhus de har bombat.

    ISIS ursprung är konflikten mellan sunni och shiiter där de senare bildade ISIS bestående av militär från Irak och Syrien och beväpnade grupper av shiiter efter sönderfallet i båda länderna . Från väst har del rest folk med ovanligt stor del av kriminella för att strida för ISIS.
    Att USA skulle stå bakom ISIS är en historielös idé.

    • Ja sluta debattera med mig råkar jag så ofta ut för så jag undrar hur det är ställt med folk.

     Alla som ger upp har varit från denna världen som vaken.se representerar och det är inte bara här utan även via maildebatter och ALLA som gett upp är de som har vaken.se åsikter även om alla inte förkommer här samt mormoner och Jehovas Vittnen.

     Vad är de gemensamma med alla dessa tre. Att de påstår att de har en sanning som de är unika med men när jag sätter den på prov faller den ihop som ett korthus.

     Så deras ”sanningar” den höll inte.

     ISIS mål med sitt Kalifat var att utöka det i hela Mellanöstern och Nordafrika och när de var stort nog skulle de provocera väst att anfalla dem och sedan skulle ISIS vinna den striden över väst.

     Lät som ISIS gått på en saga när vi fick höra det.

     • Haha, nu känner jag igen dej ”Lunar2” eller hur?

      Du klandrar alltid läsarna och skribenterna på vaken.se för att dom inte har bevis för någonting då du blir totalt överkörd med bevis, du bemöter inte ens bevisen utan börjar direkt hacka på vaken.se (förmodligen för att ha ryggen fri för att bli anklagad för personangrepp). Hur var det, hade inte Obamas flyghjältar i Afghanistan bombat Läkare utan gränsers sjukhus? Eller hade inte läkare utan gränser dragit sej ur Libyen då ”rebellerna” slaktade förhörsoffer och lät läkarna lappa ihop dom om och om igen? för att inte tala om allt gällande klimat och energi vi debatterat om på vaken gamla forum (den låsta delen som ingen läser)
      .
      Det är just detta förnekande av fakta som gör det omöjligt att debattera, det spelar ingen roll vad som bevisas, du förlitar dej helt till NATO/USA/NWO propagandan som det vore en religion, fundamentalister och religiösa fantaster är omöjliga att debattera med, dom har EN bild av världen, och den kan omöjligen vara fel.

      Jag kan erkänna en sak, å det är att jag inte kollade upp Postkodlotteriets exakta donation till Clintons, men den exakta summan är kanske mindre viktig än just att dom faktiskt donerar runt 20 miljoner sek varje år till en miljadärfamilj med så mycket skandaler (som ofta kostat hundratusentals livet) i sin ryggsäck.

      Nu är det Over And Out…igen 😉

     • Jag förlitar mig inte på NATO/USA/NWO propagandan det är ett påhitt som ni på vaken.se ALLTID kommer med när ni får mothugg så det struntar jag i.

      Särskilt när NWO bara existerar i er värld.

      Ni vet ju mer än jag om CIA och NATO för de står mycket mer på vaken.se om dem än jag någonsin läser om dem på andra ställen.

      Varför flyttar du till debatten till Afghanistan när vi debatter Syrien.

      Sedan bör du nog lära dig att utrycka lite klarare vad syftar du på?

      ”Libyen då ”rebellerna” slaktade förhörsoffer och lät läkarna lappa ihop dom om och om igen?

      Vad handla det om? Vilka förhörsoffer och vilka läkare är de frågan om?
      Får inte ihop det till något vettigt.

      Aldrig over and out från min sida men så är jag van att tampas med intelligent folk och deras argument så det blir viljornas kamp som min syster brukar säga.

     • Kan du utrycka dels lite klarare och dels lite vänligare kanske de ska gå att förstå vad du menar men just nu är det svårt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här