IGs utredning är klar – Hillary Clinton och personer i hennes krets kan sannolikt räkna med livstids fängelse

hillary clinton
Hillary Clinton kunde blivit president. Nu ser hon ut att gå mot fängelse. Säga vad man vill om Trump men vi får nog vara glada att han vann valet.

Inspector General Michael Horowitzs rapport om FBIs och DOJs utredningen av Hillary Clintons hantering av e-post är enligt journalisten Sara Carter klar och ska vara extremt lång och noggrann men bara en del av allt han utreder.

Hösten 2016 cirkulerade det uppgifter om att polisen i New York (NYPD) beslagtagit före detta kongressledamoten Anthony Weiners bärbara dator med besvärande uppgifter om Hillary Clinton och andra i hennes nätverk.

Tillslaget av polisen var med anledning av hans sexuella sms till tonårsflickor och man ska då ha funnit mängder av information som rör Hillary Clinton sparade i en mapp med namnet ”livförsäkring”. Informationen sägs visa på:

  • Pengatvätt
  • Övergrepp mot barn
  • Mened
  • Mutor (Pay to Play) kopplade till Clintonstiftelsen
  • Förhindrande av rättvisa

Anthony Weiner är gift med Huma Abedin som sedan många år varit Hillary Clintons medhjälpare. Hon har ensam eller tillsammans med sin man gjort backup av data som rör Clinton.

Sparkade FBI-chefen James Comey hävdar att Huma Abedin ska ha vidarebefordrat e-post för utskrift för att sedan ge till Hillary Clinton. Men om det ligger i en mapp med namnet ”livförsäkring” har det sannolikt funnits ett annat syfte och innehåller synnerligen komprometterande information.

Uppgifter gör gällande att Huma Abedin har kopplingar till Muslimska brödraskapet vilket gör saken värre för Hillary Clinton. Det kan mycket väl bli en fråga om medverkan till förräderi.

Vad som hänt med Weiners bärbara dator har fram till nu varit oklart. Finns den hos NYPD eller FBI? Om NYPD lämnade över den till FBI gjorde man en kopia först? Nu har den dock ”dykt upp” i en begäran om att ta bort förseglingen av en order om husrannsakan vilket visar att den existerar och är en del av en pågående utredning.

Förseglingen togs nyligen bort av domare Denise Cote i New York. Att det sker först nu kan ha ett samband med att Eric Schneiderman justitieminister i New York nyligen avgick efter anklagelser om övergrepp. Med tanke på det han anklagas för kan mycket väl varit del av Clintons nätverk och ha försökt stoppa utredningen.

Det kan även ha ett samband med tillslaget mot sexkulten NXIVM och anhållandet av skådespelaren Allison Mack.

Vi kan nog räkna med att utredningen kring Hillary Clinton även kommer knyta an till utredningen kring spioneriet och konspirationen mot Trump där även Obama tycks hamna i fokus. Det är inte osannolikt att han kommer hamna inför riksrätt.

palbergstrom.com

1 kommentar

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here