En inspelning av ett konfidentiellt konferenssamtal mellan FBI och brittiska polistjänstemän på Metropolitan Police har släppts på internet av gruppen Anonymous.

Antagligen har hackare i hemlighet kommit åt samtalet genom att de har fått tillgång till en polisutredares e-postkonto.

I det 16 minuters långa samtalet diskuteras pågående utredningar av hackers som är förknippade med Anonymous, ex AntiSec och LulzSec. De första fem minuterna av samtalet består huvudsakligen av skämt och annat kallprat. De brittiska poliserna verkar göra allt de kan för att behaga sina amerikanska motsvarigheter och ge dem så mycket information som de bara kan.

Den som har laddat upp inspelningen av telefonkonferensen har bleepat ut namnen på vissa påstådda hackare som ännu inte gripits (lämnar bara deras smeknamn hörbar) men andra personer namnges i samtalet.

Enligt Sky News och andra har FBI bekräftat att hackare har snappat upp det konfidentiella telefonsamtalet och säger att de är på jakt efter de ansvariga.

Samtidigt har Anonymous inte kunnat motstå håna FBI om avlyssningen:

Läs mer här:
The Inquirer
Ladda ned från The Piratebay

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här