Nu lanseras dejtingappen FeelAgain för den som är taggad på att hitta nya bekantskaper, vänner eller kanske den livslånga kärleken. FeelAgain lanseras i Skandinavien då det är en region där behovet av en seriösare dejtingapp är större än någonsin. Appen riktar sig till en mognare målgrupp över 30 år som vet vad de vill ha. Därför har allt överflödigt tagits bort och fokus lagts på tydliga och enkla funktioner. Säkerhet har satts i främsta rummet då man på FeelAgain tror att mindre krångel och mer trygghet är receptet på lyckad dejting.

Dejta säkert

På FeelAgain läggs stor vikt vid trygghet och integritet. Vi har ett system för att kunna blockera falska konton och förebygga bedrägeri. Detta sker delvis via ett automatiskt filtersystem som reagerar på misstänksamma foton och transaktioner. Det sker också genom en granskning av anmälda användare på appens bedrägeriavdelning. I appen kan varje användare aktivera FeelAgain SafeMode vilket innebär att de inte kan bli kontaktade av falska konton, samt att vi verifierar att alla konton med FeelAgain SafeMode aktiverat är äkta. Appen erbjuder med andra ord ett otroligt säkert sätt att dejta på vilket bara gör det roligare.

Kunna mötas på flera fronter

I appen premieras enkelhet framför distraherande annonser och notifikationer. Appens gränssnitt är utvecklat med användares beteenden och prioriteringar i åtanke. Allt som händer i appen visas i huvudmenyn, chattfunktionen är enkel att använda och man kan både svajpa och besöka gilla-galleriet. I framtiden ska man kunna interagera via flera plattformar och sociala medier. FeelAgain kommer att inleda med att kommunicera med användare via Facebook för att kunna uppfylla deras önskningar och informera om aktiviteter relaterade till projektet. Detta, i kombination med säkerhetssystemet, kommer att bygga ett starkt community på sikt.

Den öppna appen

Den som är osäker på vilken typ av möten eller ny relation som lockar mest kan vara lugn. FeelAgain arbetar aktivt med att komma bort från möten baserat på stereotyper och etiketter och möjliggör för användare att inte specificera läggning. Istället ligger fokus på mötet mellan människor och deras intressen eller upptäckarlust. Vi är också medvetna om mjukare kulturella värden som tar stor plats i människors livsåskådning och värdegrund. Det som i Skandinavien ofta är koncept som fika, lagom, hygge eller sisu. Appen öppnar med andra ord upp för både livslång vänskap och romantisk kärlek. Ladda ner FeelAgain med en gång, så kanske du snart hittat kärleken!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här