I en liten seger för hälsorättigheter och sann vetenskap kommer Sverige tillsammans med Finland och Danmark att begränsa användningen av Modernas experimentella covid-19-vaccin. Vetenskaplig forskning visar på att det experimentella serumet kan orsaka allvarliga negativa effekter i det mänskliga kardiovaskulära systemet. I Sverige stoppas användningen av vaccinet för personer födda 1991 eller senare, medan Danmark pausar Moderna-sprutan hos alla under 18 år. Enligt officiella uppgifter dog nästan 45 000 människor i USA och Europa, och miljontals fler skadades, inom spannet av en dag till en vecka efter att de hade tagit vaccinet. Många av dessa offer dog och skadades just på grund av kardiovaskulära problem och blodproppar, varför vaccinet i USA nu kallas “clot shot” ”blodproppsskottet”.

Covid-kulter fruktar att utmanas
Människorättsaktivister är bekymrade över att oppositionen mot regeringens politik, särskilt när det gäller det experimentella covid-vaccinet, klassas som ”hot”. I USA vill Bidenregimen klassificera all form av opposition som ”inhemsk terrorism”. I Sverige klagar skolchefer på att de får ”hotfulla mejl” från vaccinmotståndare, bl.a. från en grupp som heter Frihet och hälsa, som säger att skolpersonal som hanterar barnvaccination kan ”anmälas av föräldrar och tvingas betala skadestånd” eller åtalas. – ’’Tonen i mejlet är otrevlig och jag förstår om de som fått det kan uppleva att de känner sig hotade’’, säger Carina Bryngelsson, skolchef i Ljusdals kommun. Polisen har dock inte hittat några tecken på att någon skulle ha gjort något fel, särskilt som Sverige påstår sig vara en fri och demokratisk nation. Och föräldrar har rätt att uttrycka missnöje med politiken.

Kalifornien deklarerar krig mot sina barn
Människorättsaktivister i USA fördömer Kaliforniens guvernör Newsoms nya diktatoriska förordning som kräver att alla skolbarn ska ta det experimentella covid-19-vaccinet som har dödat minst 45 000 människor i USA och Europa enligt regeringarnas officiella statistik. Guvernör Newsoms beslut placerar Kalifornien i täten som den mest repressiva staten i USA. Mandatet gäller dock bara för årskurserna 7 till 12, från skolterminens start. Skolan följer dessutom FDA:s rådgivning vilka gett sitt fulla godkännande av vaccinet för barn från tolv år och uppåt. FDA-beslutet väntas komma i slutet av året, vilket innebär att vaccinförordningen troligen skulle börja i januari.

Italien lanserar ”Fripass”
Som svar på brutaliteten i premiärminister Mario Draghis hälsodiktatur har frihetskämpar i Bergamo, som kallar sig för Kommittén för konstitutionell frihet, lanserat ”Fripass”. Det nya frihetsprojektet fastställer att EU:s bestämmelser diskriminerar individer som vägrar att ta sprutan. Vidare beskrivs att människor har en konstitutionell rättighet till att, få tillträde till vilken plats som helst och röra sig fritt runt om i landet, utan att behöva uppfylla repressiva krav på det gröna passerkort. Comicosts Telegram-grupp har i dagsläget över 20 000 medlemmar och ”Fripasset” har även dykt upp på flera andra Telegramkanaler, bland annat en som heter ”Bergamo University Students against the Green Pass”, som drivs av den 21-årige Federico Di Ceglie.

Israel intensifierar hälsoförtrycket
Passet kommer inte att vara giltigt för över en miljon israeler som fick sin andra vaccination för mer än sex månader sedan. Enligt regeringen sägs anledningen vara en så kallad ”avtagande immunitet”. Förlusten av det Gröna pass-certifikatet kommer att hindra dem från att delta i sociala och kommersiella aktiviteter över hela landet. Samtidigt har en av Israels ledande hälsorättsaktivister avlidit på sjukhus. Före sin död skickade Hai Shaulian ett meddelande till sina anhängare att han hade förgiftats av polisen efter att ha gripits vid en protest. I en av sina sista videor uppmanade han sina följare ”att inte ge upp”. Regeringen hävdar dock att han dog av covid-19.

• När dödsfall och skador ökar begränsar Skandinavien användningen av covid-vaccin
• Covid-kulter fruktar att utmanas
• Kalifornien deklarerar krig mot sina barn
• Italien lanserar ”Fripass”
• Israel intensifierar hälsoförtrycket.
Video producerad av MEC21 och ThessA i samarbete med vaken.se.
Stötta MEC21 via gofund.me eller