Är självbotande människor farliga?

hälsa Ann Boroch Localization självbotande Slutet på naturen privat utsäde Bertil Wosk

Det händer nuförtiden att folk i allmänhet finner egna metoder och preparat som de botar sig själva med. De senaste åren har två grupper vuxit sig sig stora och verkar utgöra ett hot mot etablissemanget. Vi jämför två exempel; LCHF (lågkolhydratkost) och kolloidalt silver.

Friska med LCHF
När människor med mångårig diabetes börjar äta LCHF händer saker. De flesta upplever att blodsockret stabiliseras och många vittnar om att man inte behöver mediciner längre. En del säger sig t o m blivit av med diabetes-symptomen helt.
Andra sjukdomar eller problem som hämmats av LCHF är fetma, epilepsi, gikt, akne och barnlöshet.

Friska med kolloidalt silver
Det finns personer som efter många år av sjukdom slutligen hittar kolloidalt silver och upplever en dramatisk hälsoförbättring. En samling av många användarberättelser beskriver tillfrisknande vid kol, borrelia, magsjuka, förkylning, sår, nässprayberoende, svampinfektioner, astma, allergi, vårtor, tandhälsa, öron/ögoninflammation och cancer.

De som blivit friska idiotförklaras
Dessa två stora grupper självständigt tänkande individer vittnar om bättre hälsa på eget initiativ. Men eftersom etablissemanget säger att hälsoeffekterna är omöjliga, misskrediteras grupperna och de får gång på gång höra att LCHF är farligt och kolloidalt silver är farligt.

Läs mer på Canal 2nd Opinion, Är självbotande människor farliga?

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here