Dr. Gerald M Lemole M.D. är en välkänd professor i neurokirurgi i USA. Han var en av nyckelspelarna vid den första lyckade hjärttransplantationen i USA och är känd som pionjär inom hjärt- kärlkirurgi. Han var tidigt ute med att framhålla den stora vikten av livsstilsförändringar och ett mer holistiskt synsätt för en bättre hälsa i USA. Förutom allt detta är han dessutom en stor förebild och svärfar till den kände TV-doktorn Dr. Oz. I ett avsnitt av Dr. Oz delar han med sig av sina bästa tips för bättre hälsa. På frågan om vad varje hushåll bör ha hemma i sitt husapotek tar han upp två saker. Kolloidalt silver och probiotika.

Kolloidalt silver är välkänt för sin bakterie, virus och svampdödande effekt. Dr. Lemole berättar att så fort du känner av en infektion i t. ex. halsen, spraya då en dusch kolloidalt silver för att förebygga att infektionen bryter ut. Detsamma gäller sår som man får på kroppen, som man sprayar direkt på för att ta bort virus och bakterier.

Det andra tipset han tar upp för bättre hälsa i hushållen är probiotika, som hjälper till ha ha en god bakteriebalans i magen.

I USA använder miljontals människor kolloidalt silver i olika former. Medlet är populärt hos användaren och det finns otaliga vittnesmål om den goda effekten. I Sverige sprids information via sociala medier om hur man håller sig friskare med hjälp av kolloidalt silver. Läser man däremot myndigheternas beskrivning får man istället läsa rena skräckpropagandan.

Frågan är vem man ska lita på? Enskilda människor som blivit friska på egen hand eller motstridiga budskap från ”experter” som ska ge hälsoråd till befolkningen. Den berömde läkaren Dr. Gerald M Lemole M.D. har varit en pionjär hela sin karriär. Idag arbetar han med integrativ medicin och har författat böcker om hur viktig preventionen är för att skapa bättre hälsa.

Se en av USA:s främsta läkare förorda kolloidalt silver

Längre inslag på Youtube

Läs mer om Dr. Lemole

Canal 2nd Opinion, Framgångsrik läkare – Ha alltid kolloidalt silver i ditt husapotek

11 KOMMENTARER

 1. Dr. Gerald M Lemole M.D. säger inte att man ska hälla i sig kolloidalt silver men att han överhuvudtaget vill att man ska ha det hemma tyder på att han inte har uppdaterat sig om de senaste fynden. Kolloidalt silver innehåller nanopartiklar och hur de påverkar cellerna är något man vill forska mer på. Tränger de in i cellerna är de okänt vad silvret gör.

  • Om kollodialt silver skulle vara farligt hade det säkert inte varit tillåtet att sälja det. Har det själv hemma. Är bra för att skydda sig mot sjukdomar. Har varit nästan livsavgörande för vissa att det finns.

   • Det är inte tillåtet att sälja kolloidalt silver som kosttillskott utan bara till rengöring.

    Så om man häller i sig det gör man det på egen risk och man har hittat nanopartiklar i det kolloidalt silvret som är så små att de kan tränga in i celler och det är effekten av det som man inte har kollat och vill undersöka.

    • Du har fel. På flaskan står det ”Desinfektionsmedel för dricksvatten…Tillsätt två teskedar Ionosil per liter dricksvatten som ska desinficeras. Skaka om. Låt stå 15 minuter. Vattnet är sedan klart att drickas.”
     ALltså. Det är meningen att man ska dricka och då få i sig kollodialt silver. Och då gör det verkan mot skadliga bakterier, virus och parasiter i kroppen. Undrar om det inte är ett bra alternativ till medicin mot malaria när man åker till Afrika?

     • Silver döda bakterier. Hur de är med malaria parasiten vet jag inte och virus kan man inte heller döda med silver.

    • I den här mycket intressanta artikeln här på vaken.se
     ”Över 40 GMO-studier på gnagare visar på ödesdigra hälsoeffekter” skrev du ”HM” det här. ”Källistan är inte så stor som den ser ut då samma personer förekommer flera gånger. Några undersökningars result är preliminära så det krävs enligt de som
     gjort undersökningarna vidare undersökningar för att bekräfta
     resultaten.” Det är ingen fara att exprimentera med Livsmedlens DNA, men vi ska passa oss för att få lite silver (som finns naturligt omkring oss i naturen) i nanopartikelformat in i cellerna (som för övrigt regelbundet byts ut)? Är det så man ska tolka dig?

     Antingen är du en Bot, eller så är du betald för att dra intressanta icke mainstream artiklar i smutsen, eller så har du någon typ av förakt mot Vaken.se. Eller så är du helt enkelt ett internettroll. Men jag vill gärna föredra att tro att du är en god varmhjärtad människa med förmåga att ta till dig viktig information och inte förkasta nya tankar som kanske inte alltid passar in i vårt snedvridna system. Ja helt enkelt att du kan tappa hakan och få en klump i bröstet och tänka för dig själv ”Jaha är det så det fungerar. Jag har levt i en lögn i hela mitt liv.” Jag tror dock det är svårt för dig att tänka så, men ge inte upp.

     Förövrigt är jag användare av kolloidalt silver och för mig har det botat alla förkylningar, MRSA och tandvärk. Karies är en bakterie. Att KS dödar Virus parasiter och svampar finns det många vittnesmål om. Jag har dock ingen personlig erfarenhet av det men jag betvivlar det inte.

  • två teskedar kollodialt silver, Ionosil innehåller 100 mcg silver.
   En dos med influensavaccin kan innehålla 25 mcg extremt giftigt kvicksilver.
   Kvicksilver är ett farligt nervgift som kan förgifta hela kroppen och göra att vi blir långvarligt sjuka.
   Vad tror du är farligast att konsumera?

   ”The prefilled syringe is formulated without preservatives and does not contain thimerosal. Each 0.5-mL dose from the multi-dose vial contains 50 mcg thimerosal ( < 25 mcg mercury); thimerosal, a mercury derivative, is added as a preservative."

   • Man har gått ifrån kvicksilver i vaccin och i Sverige finn bara ett enda vaccin kvar med det och utvecklingen i USA är likadan.

    Så snart finns inga vaccin alls med kvicksilver och orsaken till att vi i Sverige vill ha bort kvicksilver från vaccin är miljöaspekter.

    Så att vaccinera sig i Sverige är ofarligt om man nu är rädd för mycket små mängder kvicksilver. 100 mcg i kolloidalt silver anser jag var bondfångeri. Lite silver men ändå nanopartiklar med okända skador på celler.

    Du måste dessutom ha fått fel uppgifter. Vaccinen innehåller 2,5 mcg kvicksilver, inte 25 mcg.

    Här en text jag hittade om det:
    ————
    Tiomersal

    Ämnet tiomersal har använts som konserveringsmedel i flertalet vaccin, men har stegvis fasats ut, och ingår sedan 1993 inte längre i något av vaccinen i allmänna vaccinationsprogrammet. Det fanns inga påvisbara negativa effekter, utan ämnet fasades ut på grund av allmän miljöhänsyn. Tiomersal används fortfarande i vissa vaccin utanför allmänna programmet, framförallt där högre krav på hållbarhet finns.

    Bland annat förekommer det i Pandemrix, vaccinet mot Den nya influensan A(H1N1), där en dos innehåller 2,5µg kvicksilver 2. Barn under 13 år ges en halv dos, dvs 1,25µg.

    En fråga om dos

    Det är viktigt att notera hur otroligt lite 2,5µg är. Svensk insjöfisk innehåller 11-46µg kvicksilver per 100g 3. 2,5µg är istället jämförbart med en portion havsfisk.

    Tolerabelt dagligt intag för metylkvicksilver (den farligaste formen av kvicksilver) är 1.6µg/kg kroppsvikt. En ungdom på 50 kg (kom ihåg att barn under 13 får halv dos) skulle alltså utan problem kunna få i sig kvicksilver motsvarande 32 doser Pandemrix dagligen. Då har vi inte ens tagit hänsyn till att tiomersal inte alls bryts ner till metylkvicksilver, den farliga formen av kvicksilver som vi också talar om när vi jämför med kvicksilverintag via födan.

    Etyl- och metylkvicksilver

    Tiomersal bryts ner till etylkvicksilver i kroppen. När vi talar om hälsoriskerna med kvicksilver i livsmedel är det istället metylkvicksilver som avses. Etylkvicksilver har en halveringstid på mindre än en vecka, jämfört med sex veckor för metylkvicksilver.
    ———

    Så uppdatera era kunskaper och framförallt om ni vill vara trovärdiga så se åtminstone till att inte blanda ihop saker hejtvilt.

 2. Rätt skall var rätt,Ks är mycket använt som reningsmedel för vatten Kontroll av ks ta 2 glas mjölk tillsätt 2 matskedar i det ena glaset ,inget i det andra , kontrollera efter 1 vecka o se vilken mjölk som surnat
  .

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här